Νίκος Κοκλώνης: Η τραυματική εμπειρία με Μαρία Κορινθίου και Γιάννη Αϊβάζη στο Μαρόκο

Νίκος Κοκλώνης: Η τραυματική εμπειρία με Μαρία Κορινθίου και Γιάννη Αϊβάζη στο Μαρόκο

Mr Travel, όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, περιέγραψε στο People το πιο δύσκολο ταξίδι της καριέρας του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και την σκέψη του να σταματήσει ύστερα από αυτό το Celebrity Travel.

«Το ταξίδι που ύστερα από αυτό σκέφτηκα να σταματήσω να κάνω το Celebrity Travel ήταν με τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη στο Μαρόκο. Ο προγραμματισμός ήταν εντελώς διαφορετικός από ό,τι υπολογίζαμε: Αντί για τέσσερις ώρες, κάναμε με το πούλμαν δώδεκα ώρες για να φτάσουμε στον προορισμό μας, στις σκηνές στην έρημο είχε πολύ κρύο, το ξενοδοχείο που κλείσαμε μετά την έρημο έσταζε νερό από το ταβάνι και ο οδηγός που είχαμε για να κάνουμε ορισμένες μετακινήσεις έκανε στάση σε ένα χωριό για να δει έναν ξάδερφό του χωρίς καν να μας ρωτήσει. Γενικά, η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα τεταμένη. Ήταν το δυσκολότερο ταξίδι που έχω κάνει στη ζωή μου» αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Πρόσφατα, σε μια τηλεοπτική του δήλωση, ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου για τον αν έχει υπάρξει κάποιος celebrity που να τον δυσκόλεψε στο Celebrity Travel, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στον Μάνο Παπαγιάννη, τον οποίο αποκάλεσε «Αχάριστο άτομο». Όπως ήταν φυσικό, το συγκεκριμένο απόσπασμα έκανε το γύρο του Διαδικτύου και μπήκε ως κύρια είδηση σε πολλά τηλεοπτικά sites και blogs. «Αυτό το είπα πάνω στην πλάκα. Ο Μάνος είναι φίλος μου, φυσικά και δεν είναι αχάριστος. Απλά στην αρχή του ταξιδιού μας ήταν λίγο μαζεμένος. Μετά, όμως, που γνωριστήκαμε καλύτερα, αφέθηκε. Επίσης, τόσο εκείνος όσο και η Αγγελική με εμπιστεύτηκαν και ήρθαν μαζί μου ταξίδι, την ίδια στιγμή που όλα τα media ζητούσαν συνέντευξη από τον Μάνο για το περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τη Σοφία Παυλίδου στο θέατρο Χυτήριο. Μάλιστα μια μέρα μετά τις δηλώσεις μου, του τηλεφώνησα και του εξήγησα πως το είπα στην πλάκα. Eπ’ ουδενί δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ ούτε με εκείνον, αλλά ούτε και με την Αγγελική. Τους θεωρώ πραγματικούς φίλους και τους υπεραγαπώ» ξεκαθαρίζει.

 Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα