Νικολέττα Ράλλη: Η topless φωτογραφία της που έριξε το instagram!

Η Νικολέττα Ράλλη μας έχει συνηθίσει στις hot εμφανίσεις, μιας και συγκαταλλέγεται στις πιο sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz! Με πλούσιο ντεκολτέ, καλλίγραμμα πόδια και ένα εντελώς δικό της ταπεραμέντο, η μελαχρινή παρουσιάστρια γνωρίζει πως να κερδίζει πάντα μία θέση στις πιο γοητευτικές παρουσίες!

Ανάλογο είναι και το feed της στο Instagram, το οποίο και φροντίζει να ανανεώνει συχνά και να είναι σε επαφή με τους ακολούθους της, στων οποίων και τα σχόλια συχνά απαντά. Έτσι λοιπόν και εκείνη στο πνεύμα των ημερών, αποφάσισε να κάνει το γνωστό πλέον 10 years challenge, που ξετρέλανε πολλούς επωνύμους σε Ελλάδα και εξωτερικό! Δεν ήταν λίγοι, συγκεκριμένα, όσοι αποφάσισαν να αναρτήσουν φωτογραφίες από 10 χρόνια πριν και να μας θυμίσουν και εμάς πώς ήταν πριν από μία δεκαετία!

Η Νικολλέτα Ράλλη, ειδικότερα, δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτή την τελευταία social media μανία, αναρτώντας και αυτή την δική της-πολύ- throwback φωτογραφία! Πώς ήταν λοιπόν η παρουσιάστρια πριν από δέκα χρόνια; Όσο καυτή είναι και σήμερα! Δείτε την φωτογραφία που το αποδεικνύει:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??? ????, ???? ????? ??? ??? ??????, ??? ??? ???? ??? ?? ????? ???’? ?? ?????, ???’? ?????? ???? ??? ??? ??? ????? ?? ????… * * * ? @roula.revi #10yearschallenge #throwback #nitromagazine #covergirl #tbt #moodoftheday #instagram #vayacondios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις

 

Όπως βλέπουμε, η Νικολέττα ανέβασε μία topless φωτογραφία της από την εποχή που εργαζόταν στο χώρο του modelling και ήταν πυκνά συχνά το cover girl πολλών περιοδικών. Πρόκειται για μία επαγγελματική ασπρόμαυρη φωτογράφιση, όπου το concept την ήθελε ξαπλωμένη φορώντας μόνο το εσώρουχό της, με το βλέμμα της να καθηλώνει τον φακό! Μάλιστα, σε χρέη φωτογράφου δεν ήταν άλλη από την σύζυγο του Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη!

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία τράβηξε το ενδιαφέρον όλων και απέσπασε χιλιάδες likes, υπενθυμίζοντας μας πως το σεξαπίλ είναι timelss!

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα