Νικολέττα Ράλλη: Η Ελληνίδα Εmily Ratajkowski ξαναχτυπά (με τα πιο hot μαγιό)

Είναι η Νικολέττα Ράλλη η Ελληνίδα Εmily Ratajkowski; Είναι! Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια διαθέτει έναν τέλειο συνδυασμό. Είναι αδύνατη και έχει υπέροχες καμπύλες με το φυσικό πλούσιο μπούστο της να είναι το δυνατό της σημείο.

Το Instgaram της είναι αγαπημένος προορισμός του αντρικού κοινού ενώ και οι γυναίκες θαυμάζουν το ίδιο τις αξιοζήλευτες καμπύλες της αλλά και τα αμέτρητα μαγιό της. Δείτε κάποιες φωτογραφίες της παρακάτω και ακολουθήστε την Εmily Νικολέττα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

?

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) on

My summer In the City ? #Greece #summervibes #weekend #bikini

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) on

Η Νικολέττα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Γεωλογίας. Το 2005 κέρδισε τον τίτλο «Αναπληρωματική Miss Hellas» στα καλλιστεία του AΝΤ1 και την ίδια χρονιά κατέκτησε τον τίτλο της «Miss Queen Tourism International», στην Κίνα. Η Νικολέτα που έγινε ευρέως γνωστή ως ηθοποιός μέσα από την κωμική σειρά Σφηνάκια του Alpha, όταν αποχώρησε από το «Όλα Καλά», του Μακεδονία TV, εντάχθηκε αμέσως στην ομάδα της εκπομπής «Late night show» του Γιώργου Λιάγκα. Αν και η εκπομπή κράτησε λίγο, η παρουσιάστρια κέρδισε τις εντυπώσεις και έτσι συνεχίζουμε να την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στο πρωινό μαγκαζίνο «Καλοκαίρι Μαζί στις 10».

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα