Η Νίκη Κάρτσωνα μας συστήνει τη μητέρα της

 

Το Peoplegreece.com μας δείχνει τη φωτογράφιση που έκανε για πρώτη φορά η Νίκη Κάρτσωνα μαζί με τη μητέρα της.

Η Νίκη Κάρτσωνα και η μητέρα της Τζένη Κουκούτση φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί και σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μοιράστηκαν τρυφερές αναμνήσεις από τη ζωή τους στο περιοδικό OK! και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Οι διάφορες φάσεις που πέρασε η σχέση τους

Νίκη: «Και η δική μας σχέση πέρασε από διάφορες φάσεις. Στα πρώτα χρόνια της ζωής μου είχα απόλυτη εξάρτηση από τη μητέρα μου, για ένα μεγάλο διάστημα ήταν το πρότυπό μου. Κάποια στιγμή μαλώσαμε, γιατί διαφωνήσαμε για τον τρόπο που διαχειριζόταν τη ζωή της, αλλά τώρα πια τη θαυμάζω απεριόριστα. (…) Για να καταλάβεις πόσο εξαρτημένες ήμασταν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μέχρι και τα 20 μου χρόνια μιλούσαμε τουλάχιστον δέκα φορές τη μέρα στο τηλέφωνο. (…) Μετακόμισα στην Αθήνα, γιατί ήμουν στην ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής. Όταν αρραβωνιάστηκα και σταμάτησα να επικοινωνώ μαζί της τόσο συχνά, ανησύχησε ότι κάτι μου συμβαίνει».

Τζένη: «Με τη Νίκη είμαστε πολύ δεμένες. Αισθάνομαι ότι είναι η προέκτασή μου. Ξέρω ανά πάσα στιγμή τι θέλει, όπως κι εκείνη. Μοιάζουμε πάρα πολύ».

Το πρώτο βράδυ μακριά από το παιδικό της δωμάτιο

Νίκη: «Όλο κι όλο το σπίτι μας στην Καλαμάτα ήταν 30 τετραγωνικά. Το διαμέρισμα που μέναμε καταστράφηκε μετά τους σεισμούς και έτσι η μητέρα μου αποφάσισε να επενδύσει όλα τα χρήματα που είχε βγάλει από τη δουλειά αγοράζοντας ένα μαγαζί που θα το έκανε κομμωτήριο. Απομόνωσε λοιπόν ένα χώρο 30 τετραγωνικών στο πίσω μέρος του καταστήματος και μέναμε οι τέσσερις μας εκεί. Οι δυο αδερφές μου κοιμούνταν στο μοναδικό δωμάτιο που υπήρχε, ενώ η μητέρα μου κι εγώ ανοίγαμε το βράδυ στην κουζίνα ένα καναπέ που γινόταν κρεβάτι. (…) Το πρώτο βράδυ που έμεινα στο σπίτι της θείας μου και η μητέρα μου έφυγε για την Καλαμάτα, με έπιασε ένα κλάμα που δε μπορούσα να σταματήσω με τίποτα. Όταν ήρθε η θεία μου και με βρήκε να κλαίω, με έσφιξε δυνατά στην αγκαλιά της».

niki kartsona mama 1

Η συζήτηση με τη μητέρα της για τα προσωπικά της θέματα

«Τα πάντα συζητούσα. Με το που τσακωνόμουν με τον σύντροφό μου την έπαιρνα αμέσως τηλέφωνο. Αν είχε τύχει να χωρίσω κιόλας, ανάλογα τι ώρα ήταν, έπαιρνα διαδοχικά τις αδερφές μου, τις ξαδέρφες μου και τη μητέρα μου και το συζητούσα ενδελεχώς μαζί τους για να το βγάλω από μέσα μου».

Τι ήταν αυτό που έκανε κρυφά από τη μητέρα της

«Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν όταν είχα βρει στο κομμωτήριο ένα προϊόν που άνοιγε το χρώμα το μαλλιών. Παραμόνευα πότε η μητέρα μου ή κάποια άλλη από τις κομμώτριες δε θα ήταν κοντά στους λουτήρες, οπότε το έπαιρνα και το έβαζα στα μαλλιά μου. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε ένα καλοκαίρι από καστανή να γίνω ξανθιά. Όταν το κατάλαβε η μητέρα μου, μου έβαλε τις φωνές και μου έκοψε τα μαλλιά, γιατί είχαν καταστραφεί».

Δείτε ακόμα:

Νίκη Κάρτσωνα: «Έφυγα από το σπίτι μου στα 11 για να ζήσω εντελώς μόνη μου»

Νίκη Κάρτσωνα: «Έχω κλάψει πολύ για άντρες στο παρελθόν. Ήμουν ανόητη»

Αποκλειστικό: Βρεθήκαμε στη φωτογράφιση της συλλογής ρούχων της Νίκης Κάρτσωνα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα