Nicole Kidman for Jimmy Choo: Μία ακόμα εκρηκτική συνεργασία

Η ηθοποιός Nicole Kidman πρόκειται να εκπλήξει ευχάριστα με την τελευταία της επαγγελματική κίνηση καθώς η 46χρονη ποζάρει σε μια σειρά από σέξι φωτογραφίες για λογαριασμό της νέας καμπάνιας του πολυτελούς οίκου Jimmy Choo.

Η βραβευμένη από την Ακαδημία Κινηματογράφου ηθοποιός, ποζάρει επί τρεις συνεχόμενες χρονιές για τον οίκο και οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες βγήκαν στα πλαίσια της καμπάνιας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014.

Η Kidman δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία: «Πραγματικά απόλαυσα τη συνεργασία μου με τον Solve(φωτογράφο) διότι είναι πολύ δημιουργικός, αποφασιστικός και μεθοδικός στις κατευθύνσεις του. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να βγάζουμε φωτογραφίες από μια καινούρια και διαφορετική οπτική γωνία- μου φάνηκε αρκετά τολμηρό και επικίνδυνο. Μου άρεσε πάρα πολύ το μίνιμαλ ύφος και το πώς οι τσάντες και τα παπούτσια έγιναν κάτι σαν μια αισθησιακή προέκταση του εαυτού μου».

Στην πιο αισθησιακή από όλες της λήψεις, η Nicole ποζάρει με αυτοπεποίθηση στο φακό, φορώντας ένα εσώρουχο σε nude απόχρωση και ένα αποκαλυπτικό τζάκετ σε ανοιχτή κρεμ απόχρωση , που αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία. Σε μια άλλη φωτογραφία η Nicole, καλύπτει το γυμνό της στήθος με το πολυτελές, νέον clutch τσαντάκι Charlize- του διάσημου οίκου μόδας. Φορώντας μια μερικώς διαφανή μαύρη pencil φούστα, η Nicole εντυπωσιάζει με ένα εξωτικό ζευγάρι Keane σανδάλια με σχοινιά, που ανεβαίνουν κατά μήκος του ποδιού. Στην τρίτη φωτογραφία, η Nicole καλύπτεται λίγο με ένα μαύρο μικροσκοπικό φόρεμα, το οποίο έχει βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ και αναδεικνύει τέλεια και το λεπτό της σώμα.

Κυκλοφορώντας το Μάρτιο στα τεύχη των περιοδικών παγκοσμίως- η καμπάνια συνοδεύεται από μια ταινία με αποκλειστικό υλικό από τα παρασκήνια- που θα είναι διαθέσιμη προς θέαση και στην ιστοσελίδα του οίκου Jimmy Choo.

Διαβάστε ακόμη:

Εκπτώσεις: To InStyle.gr σας αποκαλύπτει τα μυστικά του έξυπνου shopping

People’s Choice Awards 2014: Οι πιο εντυπωσιακές Red Carpet εμφανίσεις

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα