Nicole Kidman: Δεν την έχουμε δει με τόσο ωραίο χτένισμα εδώ και χρόνια!
Splash News / Ideal Image

Η Nicole Kidman είναι φυσική κοκκινομάλλα όμως για πολλά χρόνια επέλεγε να βάφει τα μαλλιά της ξανθά. Κι ενώ της πηγαίνουν, σε μια πρόσφατη φωτογραφία της απέδειξε ότι το φυσικό χρώμα των μαλλιών μας είναι αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο.

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία της από τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς “The Undoing” όπου πρωταγωνιστεί,  με νέο hairstyle και χρώμα στα μαλλιά της, ένα hairlook που της ταιριάζει πολύ.

 

View this post on Instagram

 

Started shooting today on The Undoing – love working with this woman! More to come… xx #TheUndoing

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

 

 

View this post on Instagram

 

Nicole Kidman on the set of “The Undoing” #nicolekidman #theundoing #hbo #miniseries #tv #actress #fashion #stylish #biglittlelies

A post shared by Celebrities Style ? (@celebfashion.glam) on

Η Nicole Kidman εκτός από κοκκινομάλλα έχει και φυσικές μπούκλες κάτι που δεν της άρεσε παλιότερα όπως είχε πει σε συνέντευξη της στο περιοδικό WHO: «Πάντα ήθελα να έχω μαυρισμένο σώμα και μακριά ξανθά μαλλιά. Ήθελα να προσαρμοστώ και να γίνω το Aussie κορίτσι της παραλίας. Και ήξερα ότι ποτέ δεν θα γινόμουν έτσι». Πλέον, όπως έχει πει, μετά από τόσες ισιωτικές δεν έχει τις ίδιες μπούκλες, κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει: «Τα ταλαιπώρησα  μέχρι θανάτου. Πάντα λέω, Μην χαλάτε τις μπούκλες».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα