Trend Alert: Βγάλτε έξω τους ώμους σας

Μόλις ο καιρός αρχίζει να βελτιώνεται, ξεκινάτε και εσείς σιγά σιγά να φοράτε όλο και πιο αποκαλυπτικά ρούχα είτε γιατί ζεσταίνεστε, είτε γιατί θέλετε επιτέλους να φανούν τα αποτέλεσματα της εντατικής γυμναστικής που κάνατε όλο τον χειμώνα.

Υπάρχουν κάποια σημεία-κλειδιά του σώματός σας, τα οποία μπορείτε να αποκαλύψετε άφοβα, χωρίς να κάνετε το σύνολό μας πιο σέξι απ’ ότι πρέπει. Ένα από αυτά είναι οι ώμοι, και ένα ρούχο που τους αφήνει ακάλυπτους, είναι πολύ θηλυκό και ταυτόχρονα αισθησιακό με έναν πολύ chic τρόπο.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως μπορείτε να το φορέσετε όλη τη μέρα, ακόμα και στο γραφείο, αρκεί να συνδυάσετε με ένα παντελόνι ή μια πένσιλ φούστα για να υπάρχει ισορροπία στο σύνολό σας.

Ένα φόρεμα σαν αυτό που φοράει η Miranda Kerr, είναι ιδανικό για όλες εσάς που έχετε ψηλόλιγνη σιλουέτα, ενώ τα skater dresses μπορείτε να φορέσετε ακόμα και αν έχετε μεσογειακή περιφέρεια.

Αν επιλέξετε να αποκαλύψετε τους ώμους σας, να θυμάστε πως ένα εντυπωσιακό statement κολιέ, θα αναδείξει τόσο τους ώμους σας όσο και τον λαιμό σας.

Αν διαθέτετε πλούσιο μπούστο, η συγκεκριμένη γραμμή δεν είναι απαγορευτική, αρκεί να βρείτε το κατάλληλο εσώρουχο, που θα παρέχει την απαιτούμενη στήριξη.

1. Φόρεμα €53.41, www.asos.com

2. Φόρεμα €55.00, eu.topshop.com

3. Φόρεμα €49.95, www.zara.com  και στα καταστήματα της εταιρείας.

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Ένα αφιέρωμα στο στιλ της παρουσιάστριας που ετοιμάζεται να γίνει ξανά μαμά

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα