New trend alert! Ξεχάστε το contouring, ήρθε το strobing

Για το contouring ξέρετε πια ίσως περισσότερα και από την Kim Kardashian. Είναι η τεχνική με την οποία οι makeup artist εκμεταλλεύονται σκούρες και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για να σμιλέψουν ζυγωματικά και γωνίες ακόμα και στα πιο στρογγυλά πρόσωπα. Εμάς δεν μας ξετρέλαινε από την αρχή αν και τα αποτελέσματά του είναι ξεκάθαρα. Θέλαμε λίγο πιο ελαφρύ contouring και τώρα το καλοκαίρι, θα θέλαμε αόρατο contouring αλλά αυτό δεν γίνεται χωρίς τουλάχιστον 2 εκατοστά μακιγιάζ στο πρόσωπό μας. Ew, συμφωνούμε. Γι’ αυτό κατενθουσιαστήκαμε με το νεότερο trend στο μακιγιάζ, το strobing…

Είναι το πιο elegant «αδελφάκι» του contouring και θα σας εξηγήσουμε πως λειτουργεί. Ενώ το contouring εκμεταλλεύεται σκούρες και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, το strobing εκμεταλλεύεται μόνο τις λάμψεις και το φως. Προκειμένου να δημιουργήσετε γωνίες με το strobing πρέπει απλά να βάλετε προϊόντα λάμψεις στα πιο ψηλά σημεία (ζυγωματικά, μύτη, κροτάφους) του προσώπου. Ναι, το αποτέλεσμα είναι σαφέστατα πιο διακριτικό αλλά super φρέσκο και τέλειο για καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, το δικό μας «ελαφρύ contouring» δεν ήταν κάτι παραπάνω από strobing αφού βάζαμε μόνο ρουζ και highlighter.

katharo prosopo epidermida

 

Μην μπερδεύεστε όμως, για να λειτουργήσει το strobing χρειάζεται προετοιμασία ή μάλλον περιποίηση. Πρέπει να προετοιμάζετε καλά την επιδερμίδα και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να αναμειγνύετε την ενυδατική σας με το μεικάπ σας ώστε να έχετε μια «υγρή» βάση επάνω στην οποία θα δουλέψετε. Σε γενικές γραμμές όμως, το strobing είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα που έφτασε στα αυτιά μας μετά τη μόδα με το φριζάρισμα και σύντομα θα σας δείξουμε πως γίνεται βήμα προς βήμα!

Δείτε ακόμα:

Νυφικά χτενίσματα με έμπνευση από τις Κάννες

Αυτό είναι το πιο hi-tech αντηλιακό που έχουμε δει ως σήμερα

IY Time: Ένα λουτρό για αποτοξίνωση μια ανάσα πριν το καλοκαίρι

It’s in the bag: Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Μαίρης Συνατσάκη

Αυτά τα κρεμώδη, κοραλλί ρουζ είναι τα μόνα που θα φορέσετε το καλοκαίρι

Μας ρωτήσατε: Πως θα εξαφανίσω τα μαυράκια από τη μύτη μου;

Editor’s choice: Το αφρόλουτρο που θα σας κάνει να κάνετε κάθε 5’ ντους

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα