New In! Βρήκαμε το brand που έχει τα ωραιότερα ρούχα για γάμους και βαφτίσεις

Όλες οι γυναίκες έχουμε έναν έρωτα με το shopping. Όσο και αν προσπαθούμε να το καταπολεμήσουμε ποτέ δεν τα καταφέρνουμε. Σκεφτείτε πόσο δύσκολη είναι η θέση μας εδώ στο InStyle που συνεχώς βρισκόμαστε ανάμεσα σε ρούχα και αξεσουάρ αλλά και που πρέπει να κάνουμε την πιο ενδελεχή έρευνα αγοράς για να σας προτείνουμε ό,τι καλύτερο. Δεν είναι και πολύ εύκολο να αντισταθούμε όπως καταλαβαίνετε.

Εκτός βέβαια από τα brands που λατρεύουμε (και λατρεύετε) μας αρέσει να ψάχνουμε και νέα, που δεν είναι τόσο γνωστά και που θεωρούμε πως έχουν ιδιαίτερο στιλ αλλά και δυνατότητες εξέλιξης. Πριν από λίγο καιρό λοιπόν οι Πέννυ Καρακάση (η γράφουσα) και Μαρία Λαϊνά, είχαν μια συζήτηση και διαπίστωσαν πως έχουν «κολλήσει» με το ίδιο νέο brand, όλως τυχαίως. Πρόκειται για τα Self Portrait, ρούχα πολύ θηλυκά, που είναι κατά κύριο λόγο φτιαγμένα από δαντέλα και έχουν πολύ ρομαντικό χαρακτήρα. Κάνοντας μια μικρή έρευνα γύρω από τα Self Portrait διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν και celebrities που τα προτιμούν και μάλιστα για πολύ επίσημες εμφανίσεις τους. Οι Lucy Hale και Reese Witherspoon είναι δύο από αυτές.

Δεν είναι ρούχα που έχουν σχεδιαστεί για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, αλλά ιδιαίτερα τώρα που αρχίζει η περίοδος των γάμων και των βαφτίσεων, είναι πολύ πιθανό να βρείτε αυτό που ψάχνετε που μάλιστα θα έχει και αέρα red carpet χωρίς όμως να κοστίζει όσο τα ρούχα των διάσημων Οίκων. Ιδιαίτερα αν σας αρέσουν οι διαφάνειες και τα περίτεχνα σχέδια, είναι σίγουρο ότι αυτό το brand θα γίνει το νέο σας αγαπημένο.

Αν θέλετε να δείτε όλη τη συλλογή δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το website της εταιρείας απ’ όπου μπορείτε να παραγγείλετε online οτιδήποτε σας αρέσει.

Διαβάστε ακόμα:

Τα trends του καλοκαιριού που δε γίνεται να μη φορέσεις

Lindsay Lohan: Με κλάματα στη μέση του δρόμου μετά από καυγά με το φίλο της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα