To νέο video της Stella McCartney είναι υπέροχο

Τι γνώμη έχετε για τη Stella McCartney; Εμείς πάντως τη λατρεύουμε. Δεν την ξέρουμε προσωπικά, αλλά τα ρούχα της είναι από τα ωραιότερα που βλέπουμε σε κάθε εβδομάδα μόδας και θέλουμε να τα αποκτήσουμε όλα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στη λίστα με τις πελάτισσές της θα συναντήσει κανείς μερικά από τα πιο διάσημα και stylish μοντέλα του κόσμου.

Επιπλέον οι καμπάνιες της είναι πάντα σύμφωνες με την αισθητική της, απλές και με απαράμιλλο στιλ, γεγονός που μας κάνει να την αγαπάμε ακόμα περισσότερο.

Η νέα της συνεργασία μας άφησε για ακόμα μία φορά με το στόμα ανοιχτό και μας έκανε να χειροκροτήσουμε από ενθουσιασμό. Πρόκειται για ένα fashion video που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Petra Cortright η οποία έχει γίνει γνωστή μέσα από τα ξεχωριστά videos που δημιουργεί και έχουν φιλοξενηθεί σε μουσεία και εκθέσεις σε Ευρώπη και Αμερική.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους συνεργάζονται, καθώς είχαμε δει και ένα video αντίστοιχης αισθητικής, για την τρέχουσα σεζόν, ενώ αυτό έχει σαφώς πιο ανοιξιάτικη διάθεση, με πιο ζωντανά χρώματα και ρούχα που φυσικά είναι από την ανοιξιάτικη συλλογή της δημιουργού.

Ελπίζουμε να δούμε πολλά στο μέλλον από τη συγκεκριμένη συνεργασία γιατί τη βρίσκουμε πραγματικά ξεχωριστή.

Διαβάστε ακόμα:

H Nicki Minaj ποζάρει για τον Roberto Cavalli και είναι αγνώριστη 

Christmas shopping: Βρήκαμε τα ωραιότερα clutches για τα γιορτινά σας σύνολα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα