Νέο online shop για τα Marks & Spencer Ελλάδος
Το νέο online shop των Marks & Spencer είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή, από την άνεση του σπιτιού μας!

Μέσα από χιλιάδες επιλογές σε ρούχα και είδη σπιτιού, στο www.marksandspencer.gr μπορείτε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα, τα αγαπημένα σας M&S κομμάτια και να τα παραλάβετε στο χώρο σας.

Tο online shop των Marks & Spencer Ελλάδος διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλη την οικογένεια και εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα είδη. Ανακαλύψτε τα  Μust-have κομμάτια της νέας σεζόν σε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών, καθώς και τις online exclusive σειρές: Petite, Curve και Maternity για τις γυναίκες  και Big & Tall για τους άνδρες.

Παράλληλα, στο νέο online shop των Marks & Spencer θα βρείτε και τα αγαπημένα M&S Home, που υπόσχονται να χαρίσουν αέρα ανανέωσης στον προσωπικό σας χώρο, μέσα από τον διευρυμένο κατάλογο σε είδη σπιτιού!

Η Country Manager των Marks & Spencer Greece, Anita Sabarwal δήλωσε: «Έπειτα από μήνες αναμονής και εντατικής προετοιμασίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το λανσάρισμα του νέου online shop για τα Marks & Spencer Ελλάδος, προσφέροντας στους καταναλωτές μας αμέτρητες επιλογές, σε υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης και είδη σπιτιού».

Επισκεφθείτε το  νέο online shop  www.marksandspencer.gr, εγγραφείτε στο newsletter των M&S και κερδίστε 20% στην πρώτη σας online παραγγελία (η προσφορά ισχύει έως 17/6/2019)!

#marksandspencer

 

Ακολουθήστε τα M&S:

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: marksandspencer

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα