Το νέο μήνυμα της Άννας Βίσση για την Conchita Wurst και την… διαφορετικότητα

Μετά την ολοκλήρωση του 59ου διαγωνισμού της Eurovision και τη ανάδειξη της Conchita Wurst ως της απόλυτης νικήτριας, προκλήθηκαν ποικίλες αντιδράσεις. Πολλοί ήταν εκείνοι που τάχθηκαν ενάντια στην drag queen, ενώ κάποιοι άλλοι την υπερασπίστηκαν «με νύχια και με δόντια».

Μία εξ’ αυτών ήταν και η Άννα Βίσση, η οποία σε απάντηση προς θαυμαστή της επεσήμανε χαρακτηριστικά «Κάτι που έμαθα στη ζωή είναι πως δεν με παίρνει να “λυπάμαι” για κανενός τις επιλογές και ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο». Σήμερα, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα επανέρχεται με νέο tweet, δείχνοντας φανερά την υποστήριξή της προς τις διαφορετικές επιλογές ενός ανθρώπου, σχετικά με τη σεξουαλικότητά του. «Κοιτάξτε πόσο προχωρημένη ήταν η Ιταλίδα σπουδαία τραγουδίστρια περσόνα Μίνα το 1981 με αυτό το εξώφυλλο δίσκου της. 2014 και δεν μπορούμε ακόμα να δεχτούμε statements διαφορετικότητας. Απλά λέω ….!», ήταν το σχόλιο της ίδια, αναρτώντας παράλληλα και μια φωτογραφία της εν-λόγω-γυναίκας.

Αμέσως, πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους έσπευσαν να ταχθούν με το μέρος της και να τη συγχαρούν που προβάλλει και υπερασπίζεται τις διαφορετικές αντιλήψεις.

Vissi-tweet,Anna-Vissi, conchita, peoplegreece

Vissi-tweet,Anna-Vissi, conchita, peoplegreece

Εσείς συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την Άννα Βίσση;

Πηγή: Peoplegreece

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα