Nέο κύμα: Το Bumble and bumble Surf Infusion έρχεται τον Ιούνιο

Από την εμφάνισή του το 2001, το Surf Spray (το θρυλικό αλατόνερο) παραμένει το κορυφαίο προϊόν για τη δημιουργία sexy, ατημέλητων look παραλίας στα μαλλιά. Ξέρετε, τα μαλλιά μας όπως είναι μετά τη θάλασσα και όπως θα έπρεπε να είναι όλο το χρόνο αλλά ς μην το κάνουμε θέμα.  Το Surf Spray λοιπόν αιχμαλωτίζει το όνειρο κάθε κομμωτή και κάθε μιας από εμάς σε ένα μπουκάλι προσφέροντας με μια κίνηση όγκο, ελαφρύ κράτημα και άψογο ματ τελείωμα παραλίας. Για πολλές ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν πολύ… σκληρό. Θέλαμε λίγη περισσότερη απαλότητα και φυσικά η Bumble and Bumble έσπευσε να μας την προσφέρει.

Καλωσορίστε το Surf Infusion, το «αδελφάκι» του Surf Spray. Η σύνθεση του Surf Infusion αποτελείται από ένα μείγμα ελαίων και θαλασσινού αλατιού και μας χαρίζει έναν νέο τρόπο δημιουργίας του look παραλίας στα μαλλιά. Για χρόνια, οι surfers, πριν από τη βουτιά στον ωκεανό, εφάρμοζαν έλαια στα μαλλιά τους για να τα προστατέψουν από το θαλασσινό νερό. Αυτή η νέα σύνθεση δυο φάσεων περιέχει θαλασσινό αλάτι στη βάση της και έλαιο στην κορυφή. Απλώς ανακινήστε το μπουκάλι, ενεργοποιείστε τη σύνθεση και εφαρμόστε.

Bumble-and-bumble-Surf-Infusion sprei alatonero ladi

Το Surf Infusion είναι ιδανικό για ξηρά ή ατίθασα μαλλιά καθώς το απαλό μείγμα τροπικών ελαίων και θαλασσινών φυτών που περιέχει ενυδατώνει τα μαλλιά ενώ παράλληλα προσφέρει την sexy υφή παραλίας του Surf Spray. Τα θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία που περιέχει χαρίζουν στα μαλλιά ανάλαφρο όγκο με απαλή υφή  ενώ τα φίλτρα UV προστατεύουν από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου διαιρώντας τα μαλλιά υγιή. Είναι το τέλειο προϊόν για όσους επιθυμούν απαλά, κυματιστά μαλλιά με μια επιπλέον δόση ενυδάτωσης.

koritsi mallia surf aralia iliovasilema

Πως το χρησιμοποιείτε; Ανακινήστε καλά μέχρι να αναμειχθούν οι δυο φάσεις. Ψεκάστε ομοιόμορφα σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, εστιάζοντας στο μήκος περισσότερο παρά στη ρίζα.  Διαμορφώστε το στιλ που επιθυμείτε και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποιείστε φυσούνα. Η beauty editor μας με τα λεπτά και ξηρά στις άκρες (από το ντεκαπάζ) μαλλιά της το λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή και ήδη κοντεύει να τελειώσει το preview μπουκάλι της. Αναζητήστε το Surf Infusion της Bumble and Bumble 25,50€ στα καταστήματα Sephora από τον Ιούνιο και απολαύστε το τέλειο Bumble video του παρακάτω.

Surf Infusion. Beachy Hair Reinvented from Bumble and bumble. on Vimeo.

Δείτε ακόμα:

Η κοτσίδα της Kate Bosworth είναι τ.έ.λ.ε.ι.α αλλά την έχουμε ξαναδεί

Βest of the Best! Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες ΒΒ για την άνοιξη

MTV Movie Awards 2015: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

#ManiMania: Δείτε τα πιο hot μανικιούρ στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα