Το νέο InStyle κυκλοφορεί
Το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού InStyle

Το InStyle υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα τεύχος γεμάτο χρώμα, tips και νέα πρόσωπα. Η Demy, η πιο δροσερή παρουσία της εγχώριας pop σκηνής, ντυμένη με boho κομμάτια και πολύχρωμα αξεσουάρ, μας μεταφέρει σε ένα σκηνικό που θυμίζει κάτι από το φεστιβάλ Coachella ενώ η Ελένη Βαΐτσου υιοθετώντας το απόλυτο λευκό trend, μιλάει για όλα –από επίσημα ρούχα μέχρι τον Αλέξη Γεωργούλη. Στο ίδιο τεύχος με αφορμή το αφιέρωμα Love Your Body, έξι Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Μαρία Ηλιάκη, η Δέσποινα Καμπούρη και η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζονται αποκλειστικά με το InStyle τα fitness μυστικά τους και τα πάντα για τη διατροφή τους.

Φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε να σας παρουσιάσουμε τις νέες γραμμές ρούχων (βλέπε crop tops και κοντά φαρδιά παντελόνια) και τους πιο κολακευτικούς τρόπους για να τα φορέσετε ανάλογα με τη σιλουέτα σας, καθώς και το σωστό φόρεμα για κάθε περίσταση που θα σας εξασφαλίσει μια αξέχαστη εμφάνιση.

Κανένα look βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένο χωρίς εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου οπότε σας προτείνουμε υπέροχα σχέδια για chic summer looks αλλά και έξυπνα αντηλιακά για να αντιμετωπίσετε τις υπεριώδεις ακτινοβολίες.

InStyle Newsstand Promo 500x500 INSTAGRAM copy

Το  InStyle Ιουνίου κυκλοφορεί με δύο δώρα που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στο νεσεσέρ της, μία μάσκαρα  Lash Queen Feline Blacks για όγκο και μήκος και ένα Ντεμακιγιάζ Ματιών All Mascaras, ιδανικό για να αφαιρέσει κάθε ίχνος μάσκαρας.

Κυκλοφορεί αύριο 22 Μαΐου σε όλα τα περίπτερα. Τι περιμένετε;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα