Νέα στήλη στην πόλη: Κάθε Τρίτη στο InStyle.gr και ένας διαφορετικός Guest Editor

Το φθινόπωρο μπαίνει με συνοπτικές διαδικασίες και εμείς – όπως και όλος ο κόσμος – διψάμε για αλλαγές και ανανέωση. Είπαμε, λοιπόν, να μην αφήσουμε το επερχόμενο κρύο και τον μουντό καιρό να μας χαλάσουν τη διάθεση και έτσι αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε μία νέα στήλη.

Κάθε Τρίτη η μέρα μας θα γίνεται ακόμα πιο ωραία. Κάντε γρήγορα τις δουλειές σας, φτιάξτε έναν ωραίο καφέ, καθίστε αναπαυτικά σε μία πολυθρόνα, πληκτρολογήστε InStyle.gr στον υπολογιστή σας, ψάξτε τη Νέα μας Στήλη και βυθιστείτε σε όλα όσα έχουν να μας προτείνουν οι οι συντάκτες που θα φιλοξενηθούν στο site μας.

Εγχώριοι editors και bloggers θα μας δίνουν, από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, και κάθε Τρίτη, ακόμα περισσότερα νέα ομορφιάς και μόδας καθώς και όλα τα τελευταία trends, ιδέες και τάσεις μέσα από τη δική τους ματιά, με όλο το πάθος που τους διακατέχει.

Η πρώτη guest editor του Instyle.gr θα είναι η Μαργαρίτα Γουργουρίνη η οποία μέσα από το site wearthistoday.com, που αποτελεί έναν καθημερινό οδηγό για αγόρια και κορίτσια σχετικά με το τι μπορούν να φορέσουν κάθε μέρα στην πόλη. Μαζί με την ομάδα της μιλούν για την Αθήνα, τους ανθρώπους, τα ρούχα τους αλλά και τις ιστορίες που έχουν να διηγηθούν. Μας αρέσει και τους περιμένουμε με ανυπομονησία στην παρέα μας, να μας μιλήσουν για όλα τα DON’Ts της αγαπημένης μας εποχής, που σιγά σιγά φεύγει.

Ακολουθήστε μας.

Διαβάστε επίσης:

Bye bye summer: Επιλέξαμε τρία σύνολα για να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι

Instagram report: Πώς αποχαιρέτησαν οι celebrities το καλοκαίρι;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα