Η νέα σειρά swimwear της Σόφης Δελούδη

 

H πρώτη συλλογή swimwear της Σόφης Δελούδη είναι πραγματικότητα. Ενα όνειρο που προϋπήρχε και αφορούσε στη δημιουργία μίας συλλογής μαγιό που θα αντικατόπτριζε τις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν, ξεκινά το ταξίδι του. Οσα η ίδια η σχεδιάστρια πρεσβεύει για τη μόδα και την αισθητική γενικότερα αντικατοπτρίζονται στο είδος που με, σχετικά λίγο ύφασμα, καταφέρνει να αποτυπώσει όσα και το πιο «πλούσιο» ρούχο: υψηλή ποιότητα, τέλειες γραμμές, άψογη εφαρμογή, αψεγάδιαστα φινιρίσματα και καθαρές φόρμες που θα τις χαρακτηρίζει η ισχυρή αλλά  πάντα διακριτική θηλυκότητα, είναι εκεί.

Η συλλογή για το Καλοκαίρι 2014 χαρακτηρίζεται από φίνα, μαλακά, εξαιρετικά φιλικά για το σώμα, υφάσματα – άλλοτε σε μονόχρωμες εκδοχές και άλλοτε με διακριτικά patterns. Τα μοτίβα αποτελούν την εξέλιξη παλιών αγαπημένων σχεδίων: τα κλασικά λαχούρια, η χαρακτηριστική μπαντάνα, το print της γραβάτας, και η γραφιστική αποτύπωση αζτέκικων αναφορών μεταμορφώνονται σε μαγιό με ισχυρό στίγμα. Τα χρώματα, πιο σβησμένα, ασυνήθιστα μάλλον για αυτό το είδος, ανατρέχουν σε αποχρώσεις της γης και της φύσης, πίσω από μια ελαφριά μεμβράνη. Λαδί, μωβ, burgundy και φυσικά μαύρο και ivoire ορίζουν τις μονόχρωμες επιλογές.

Οι γραμμές, απολύτως γυναικείες, παίζουν με μια έννοια «αυστηρής» θηλυκότητας: οι αθλητικές επιρροές για παράδειγμα αποδίδονται με θηλυκό τρόπο ενώ τα πιο τολμηρά κοψίματα ισορροπούν τέλεια με γεωμετρική διάθεση. Απλότητα με άποψη σε κοψίματα που κολακεύουν την προσωπικότητα του σώματος κάθε γυναίκας.

Η αύρα του παρελθόντος και η κληρονομιά των κλασικών στιγμών της ιστορίας της μόδας μέσα από μια σύγχρονη ματιά ορίζουν τη φιλοσοφία της δημιουργού για το πιο σημαντικό καλοκαιρινό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μιας γυναίκας.

 

 

CV: H Σόφη Δελούδη σπούδασε Σχέδιο Μόδας στο Istituto Marangoni του Μιλάνου.

Παρότι το πρώτο της πάθος την οδηγούσε στον χώρο τη μόδας, δούλεψε και ανέπτυξε τη δυναμική της και τις ικανότητές της για πάνω από 20 χρόνια στον χώρο του design. Υπήρξε αναγνωρισμένη προσωπικότητα του χώρου στην Ελλάδα, καθώς συνεργάστηκε με μερικούς από τους σημαντικότερους οίκους του κόσμου συμπεριλαμβανομένων και των Flos, B&B, Oscar Maschera, Porro, Living Divani.

 

INFO:

www.sophiedeloudi.gr

info@sophiedeloudi.gr

https://www.facebook.com/SophieDeloudiSwimwear

Instagram: SOPHIEDELOUDISWIMWEAR

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα