Η νέα συλλογή της Nike για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2014/2015 είναι εδώ

Τη νέα της συλλογή Nike Teck Pack για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2014/2015 παρουσιάζει η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών.

Το fleece είναι το βασικό υλικό της σπορ ένδυσης. Επανεξετάζοντας το ύφασμα και τον τρόπο παραγωγής, η Nike εξέλιξε το διαχρονικό βασικό της σχέδιο σε ένα μοντέρνο βασικό είδος ένδυσης. Με το Nike Tech Fleece να πρωταγωνιστεί, η νέα συλλογή προσφέρει αξεπέραστη λειτουργικότητα μέσα από τις κλασσικές γραμμές και το διαχρονικό στυλ.

Από την πρώτη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο της το 2007, η συλλογή Nike Tech Pack ταυτίστηκε με την πρακτική αλλά μοντέρνα σχεδίαση που δε γνωρίζει συμβιβασμούς. Το 2013 η σειρά Nike Tech Fleece σχεδιάστηκε με γνώμονα το σύγχρονο αθλητή. Έτσι η Nike επανέφερε τις κλασσικές γραμμές, αλλά τις ανανέωσε με καινοτόμες τεχνολογίες ύφανσης, προσφέροντας πλεονεκτήματα όπως άριστη εφαρμογή, καλύτερη αναπνοή του δέρματος και ενισχυμένη προστασία.

Για τη φετινή σεζόν, η συλλογή Nike Tech Pack δίνει έμφαση σε δύο βασικά στοιχεία: την κίνηση και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Δείτε το βίντεο με τους μεγαλύτερους αθλητές της Nike να παρουσιάζουν τη νέα συλλογή Nike Tech Pack.

Στη γυναικεία συλλογή, το Nike Tech Butterfly Jacket είναι το νέο σχέδιο που προσεγγίζει με κομψότητα την έννοια της αναλογίας. Η φαρδιά κουκούλα και τα μανίκια-νυχτερίδα που καταλήγουν σε ένα στενό, θηλυκό κλείσιμο στον καρπό χαρίζουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και κολακευτική εφαρμογή. Το ασύμμετρο μπροστινό φερμουάρ είναι μία από τις λεπτομέρειες που ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Εκτός από το Nike Tech Butterfly Jacket, η συλλογή περιλαμβάνει επίσης το φούτερ Nike Tech FZ Hoodie και το παντελόνι Nike Tech Pants.

Στην ανδρική συλλογή, το Nike Tech Windrunner IRD είναι η σύγχρονη έκφραση του τζάκετ που δημιουργήθηκε το 1978 για τους δρομείς που είχαν χορηγό τη Nike και έκτοτε έγινε σήμα κατατεθέν του street style. Η αδιάβροχη ύφανση, στοιχείο που χαρακτήρισε το πρωτότυπο σχέδιο, προστατεύει ακόμα περισσότερο από τη βροχή, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το κλασσικό V σχέδιο στο μπροστινό μέρος του Windrunner. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης τα φούτερ Nike Tech AW77 και Tech FZ Hoody, το Nike Tech Crew και το παντελόνι Nike Tech Pant.

Η Nike Tech Pack Collection είναι διαθέσιμη στο nike.com.

Διαβάστε ακόμα:

Oh oh! Έχουν και οι celebrities τις άτυχες beauty στιγμές τους

Πώς θα κάνετε κάποιον να απαντήσει στα μηνύματά σας;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα