Η νέα Πρόεδρος της Βουλής αντιγράφει την πασαρέλα και μας αρέσει πολύ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η νέα Πρόεδρος της Βουλής και το γεγονός αυτό όπως είναι φυσικό έχει κάνει την κοινή γνώμη να ασχολείται λίγο παραπάνω μαζί της. Ένα από τα στοιχεία που σχολιάστηκαν έντονα από χθες, είναι το σύνολο που επέλεξε η κυρία Κωνσταντοπούλου για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, το οποίο θεωρήθηκε από πολλούς τολμηρό λόγω των έντονων χρωμάτων που είχε.

Η πρόεδρος της βουλής λοιπόν επέλεξε ένα παλτό σε έντονο κίτρινο χρώμα, το οποίο συνδύασε με φούξια παντελόνι. Κοιτώντας το κάτι μας θύμιζε και τελικά διαπιστώσαμε ότι είναι εμπνευσμένο από πολύ γνωστό Οίκο. Πιο συγκεκριμένα η Diane Von Furstenberg παρουσίασε ακριβώς αυτό τον χρωματικό συνδυασμό στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης πριν από μερικά χρόνια, ανάμεσα σε άλλα ρούχα για το φθινόπωρο του 2012. Η σχεδιάστρια βέβαια συνδύασε τα κομμάτια αυτά με κίτρινη μπλούζα ενώ η κυρία Κωνσταντοπούλου επέλεξε να φορέσει μαύρο από μέσα. Παρόλα αυτά τα παπούτσια της και η τσάντα της ήταν μαύρα όπως ακριβώς και το σύνολο που είδαμε στην πασαρέλα του Οίκου.

Εμείς πάντως τη βρίσκουμε κομψή και δε μας ενοχλεί καθόλου να δούμε έντονα χρώματα στα έδρανα της Βουλής από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε ακόμα:

H Kendall Jenner είναι η νέα αγαπημένη του Karl Lagerfeld

Best dressed: Δείτε τις ωραιότερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα