Νατάσσα Μποφίλιου: Η απάντησή της στον Θέμη Γεωργαντά για το «κατάντια»

Ποικίλα σχόλια και ένταση πυροδότησε στο Πρω1νό της Πέμπτης η φημολογούμενη συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου στο Cats, με τον Θέμη Γεωργαντά να ξεσπά λέγοντας «κατάντια» όταν ο Άρης Καβατζίκηςανέφερε πως δεν πρόκειται η τραγουδίστρια να βάλει στολή γάτας.

Όπως είδαμε στην εκπομπή της Παρασκευής, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον δημοσιογράφο, η Νατάσσα αποκατέστησε την αλήθεια για την συμμετοχή της ή μη στο μιούζικαλ, ενώ σχολίασε έμμεσα και την ατάκα του Θέμη.

«Επειδή άκουσα να χρησιμοποιούνται λέξεις όπως ντροπή και κατάντια, θα μπορούσα πράγματι να τις κατανοήσω εάν υπήρχε ένα ανοιχτό θέμα συζήτησης… Ουδέποτε δέχτηκα πρόταση για το Cats και ουδέποτε έκανα κάποια σχετική συζήτηση. Μίλησα με τον παραγωγό της παράστασης κι εκείνος αναρωτιέται πως προέκυψε αυτή η ψευδής φήμη. Θα ήταν τιμή μου να συμμετέχω σε ένα μιούζικαλ σαν το Cats», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Πάντως, ο Κώστας Τσουρός επέμεινε πως η Νατάσσα όντως δέχθηκε πρόταση για την παράσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν υπάρχει περίπτωση, κάποιο λάκκο έχει η φάβα! Πώς γίνεται κάποιοι άνθρωποι που συμμετέχουν στην παράσταση να ξέρουν ότι είχε γίνει πρόταση στην κα Μποφίλιου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα