Ναταλία Γερμανού: «Μπορούσα να ερωτεύομαι και δύο και τρεις φορές το χρόνο, αν δεν ήμουν σε σχέση»

Ναταλία Γερμανού: «Μπορούσα να ερωτεύομαι και δύο και τρεις φορές το χρόνο, αν δεν ήμουν σε σχέση»

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα πλάσμα ερωτικό που ξέρει τι θέλει από τη ζωή της και το διεκδικεί. Έτσι και για τον νέο χρόνο έχει ετοιμάσει μια λίστα ευχών, την οποία αποκαλύπτει στο περιοδικό People. Ακούς Αϊ Βασίλη;

Θα ήθελες να σε βρει ο νέος χρόνος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να είσαι με τον έρωτά σου κάτω από ένα γκι; Ή δεν σε ενδιαφέρει και τόσο αυτό τον καιρό;

Θα ήθελα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να είμαι με τον έρωτά μου και να με βρει μαζί του ο νέος χρόνος. Το γκι όμως ως απαραίτητο στοιχείο του ντεκόρ δεν με τρελαίνει. (γέλια) Ιδανικά, θα ήθελα το 2019 να με βρει στο χιονισμένο Τσεπέλοβο, που το λατρεύω. Μου αρέσουν τα Ζαγοροχώρια, το Τσεπέλοβο, το Πάπιγκο… Για το χειμώνα, όχι το καλοκαίρι. Τώρα είναι ιδανικά εκεί, με τραχανάδες, σούπες και ζεστές σοκολάτες.

Τι σε πείραξε το καημένο το γκι;

(γέλια) Μου κάνει κινηματογραφικό σκηνικό. Θα ήταν ωραίο, τώρα που το λες, να έχει λίγο παραπάνω μαγεία η ζωή μας, να μοιάζει κάπως με αμερικανικό σινεμά, αλλά κοντεύουμε να την ξεχάσουμε.

Έχοντας διαβάσει πολλές από τις συνεντεύξεις σου νιώθω πως για να σε συγκινήσει κάτι ή κάποιος, αντικείμενο ή υποκείμενο, πρέπει να είναι συναρπαστικό, αλλιώς δεν θα ασχοληθείς.

Πολύ συναρπαστικό! Στο παρελθόν ενθουσιαζόμουν πιο εύκολα. Μπορούσα να ερωτεύομαι και δύο και τρεις φορές το χρόνο, αν δεν ήμουν σε σχέση. Ή νόμιζα πως ερωτευόμουν… Τώρα πλέον, όντως, πρέπει κάποιος να διαθέτει συνταρακτικό μυαλό και να πέσω ξερή από θαυμασμό, να αναρωτιέμαι συνεχώς «μα πώς τα λέει, τι γοητεία είναι αυτή, τι χιούμορ διαθέτει!». Να έχει όλο το πακέτο πέραν της γοητείας όμως. Βλέπεις, δεν είπα «όμορφος», αλλά «γοητευτικός». Γιατί μπορεί να μου αρέσει και οι φίλοι μου να λένε «χάλια είναι». Πρέπει να τον θαυμάζω υπερβολικά για να ασχοληθώ και να αφιερώσω ώρες και ημέρες.

Τι επιθυμείς για σένα το 2019;

Επιθυμώ αυτό που εύχομαι για όλο τον κόσμο, υγεία, που είναι και το ύψιστο αγαθό. Και κάθε μέρα να έχουμε αφορμές για να γελάμε με την καρδιά μας. Να τελειώνει η μέρα και να λέμε «τι ωραία που περάσαμε και σήμερα, δόξα τω Θεώ!».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα