NASH by Natasha Avloniti: Το brand που μας ενθουσίασε στο Madwalk σας χαρίζει ένα υπέροχο φόρεμα

Πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε το Madwalk. Φυσικά παρακολουθήσαμε ολόκληρη την πασαρέλα και ένα μία από τις νέες σχεδιάστριες που τράβηξε την προσοχή μας, ήταν η Νατάσσα Αυλωνίτη. Το brand που υπογράφει λοιπόν είναι το NASH by Natasha Avloniti και είναι η καλύτερη εποχή για να το ανακαλύψετε μιας και ίσως τώρα να έχετε αρχίσει να ψάχνετε το ιδανικό φόρεμα για κάποιον γάμο ή βάφτιση. Τα NASH by Natasha Avloniti λοιπόν είναι κυρίως βραδινά φορέματα, τα οποία απευθύνονται στη γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάσει. Η νέα συλλογή S/S 2018, συνδυάζει τις απόλυτες τάσεις για το 2018 με pure αποχρώσεις δίνοντας το πιο chic και girly αποτέλεσμα για κάθε εμφάνιση. Παστέλ ροζ και mint αποχρώσεις δένουν μοναδικά με τα αέρινα υφάσματα της συλλογής. Το metallic στοιχείο, το χρυσό και το βαθύ κόκκινο είναι οι πρωταγωνιστές της συλλογής και θα σας βοηθήσουν σίγουρα να κάνετε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

artemis-blue-02-dress-day-evening-nashbyna-nashbynatashaavloniti-natashaavloniti

Λίγα λόγια για τη σχεδιάστρια:

Η Νατάσσα Αυλωνίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αν και οι πρώτες της σπουδές της δεν είχαν καμία σχέση με το σχέδιο μόδας, δεν άργησε να καταλάβει πως αυτό που πραγματικά αγαπάει να κάνει, είναι να σχεδιάζει και να δημιουργεί φορέματα. Έτσι σπούδασε σχέδιο μόδας και παρακολούθησε σχετικά σεμινάρια στις πιο καταξιωμένες σχολές της χώρας. Η πρώτη της συλλογή, η οποία παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2014, απέπνεε αριστοκρατικότητα και αναδείκνυε την πιο θηλυκή πλευρά που κρύβει η κάθε γυναίκα μέσα της.  Και κάπως έτσι τα NASH άρχισαν να κερδίζουν έδαφος σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα στη βιομηχανία της μόδας.

Αν λοιπόν σας αρέσει η συλλογή που μπορείτε να δείτε εδώ, το InStyle σε συνεργασία με το brand σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα μάξι φόρεμα που μπορείτε να φορέσετε σε κάθε επίσημη περίσταση (συνδυάστε το ακόμα και με σανδάλια αν έχετε να πάτε σε κάποιο event σε νησί), δεν έχετε παρά να μπείτε στο Instagram του InStyle και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό. Μπορεί να είστε εσείς η τυχερή.

 Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα