Να γιατί η εμφάνιση του Ντάνου στην Ελένη μας προκάλεσε κάποια γέλια

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο λαοφιλής, γυμνασμένος, άντρας που έγινε λαϊκό είδωλο με τη συμμετοχή του στο περσινό Survivor. Ο άξιος νικητής του reality επιβίωσης κέρδισε τον κόσμο με τη σεμνότητά και τις ικανότητες του -μάλλον και με την ομορφιά του- και πολύ έξυπνα μετά το Survivor δεν έγινε μαϊντανός σαν τους περισσότερους συμπαίκτες του. Προσεκτικά άρχισε να σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του, αλλά μάλλον τώρα τελευταία αυτό έχει αλλάξει. Ενώ οι  δημόσιες εμφανίσεις του και οι συνεργασίες του με brands στην αρχή ήταν λίγες και επιλεγμένες, με το πέρασμα του χρόνου άρχισαν να πληθαίνουν κατατάσσοντας τον στην ίδια κατηγορία με τους περισσότερους υπερεκτεθειμένους celebrities του εγχώριου star system.

Χθες ο νικητής του Survivor εμφανίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη για να μας ανακοινώσει κάποια πράγματα, με τα οποία, για να είμαστε ειλικρινείς, μας προκλήθηκε ένα κάποιο γέλιο. Αρχικά απάντησε στο talk of the town των ημερών για το αν σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα είναι κάτι παραπάνω από μία φιλία, διαψεύδοντας τα tabloids και επιβεβαιώνοντας πως είναι single και πως με τη διάσημη γυναίκα απλά συζητούσαν για κάποια επαγγελματική συνεργασία όταν τους πέτυχε ο φακός.

27140963_10156193109708311_1966827634_o

Μέχρι εδώ όλα καλά. Λίγο αργότερα όμως ο Ντάνος είπε στον αέρα της Ελένης ότι θα αναλάβει και ένα ρόλο στην πετυχημένη σειρά Τατουάζ. Δεν ξέρουμε αν όντως έχει υποκριτικό ταλέντο ο διάσημος άντρας, αλλά η δική μας εμπειρία είναι ότι όταν διάσημοι άνθρωποι ανέλαβαν ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές χωρίς να είναι ηθοποιοί, έγιναν trending topic στα social media για όλους τους λάθος λόγους. Αν μας ρώταγε, θα του λέγαμε να μείνει στην παρουσίαση που μπορεί να είναι ο εαυτός του και να τα πάει καλύτερα.

27047333_10156193107168311_619485824_o

Σε κάθε περίπτωση του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε να έχει πάρει τις σωστές αποφάσεις για την καριέρα του. Θα βλέπατε τη σειρά Τατουάζ μόνο και μόνο για το Γιώργο Αγγελόπουλο;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα