Να ένα σουτιέν που θα λατρέψετε και που θα σας βολέψει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο

Μια μοναδική καινοτομία αποκλειστικά για το σουτιέν sloggi, έρχεται να τα αλλάξει τα δεδομένα που γνωρίζατε στο θέμα του στηθόδεσμου.

Όλες μας ξέρουμε ότι πρέπει να φοράμε σουτιέν αλλά ας το παραδεχτούμε, δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα. Σκεφτείτε πόσα «χωρίς» θα θέλατε να βάλετε σε ένα εσώρουχο: «χωρίς ραφές», «χωρίς πίεση», «χωρίς να ενοχλεί», «χωρίς να αφήνει σημάδια», «χωρίς ταμπέλες» και πόσα ακόμα.

Φαίνεται λοιπόν πως κάποιος άκουσε τις προσευχές και τα θέλω μας και δε χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα πλέον. Αυτό το σουτιέν sloggi έχει φτιαχτεί για όλες όσες δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν και διεκδικούν όλα όσα τους αξίζουν.

Η νέα συλλογή Zero Feel είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σας συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, να δείχνετε όμορφες και χαρούμενες, νιώθοντας απολυτή άνεση ό,τι και να κάνετε. Οι δημιουργοί του συγκεκριμένου σουτιέν υπόσχονται ότι θα ξεχάσετε ότι το φοράτε.

Χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία, η συλλογή αυτή παρουσιάζει top και bralette χωρίς ραφές, ελαστικά προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς κουμπώματα, χωρίς ταμπέλες, με απίστευτη ελευθερία κινήσεων, τα οποία διαθέτουν ή όχι ενσωματωμένη ενίσχυση, δε ξεφτίζουν, δεν ζαρώνουν, δε χαλάει η φόρμα τους… και το σημαντικότερο από όλα; Μα φυσικά το στιλ. Η εν λόγω συλλογή είναι διαθέσιμη σε πολλά μοντέρνα χρώματα, κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Μια καινοτομία που κατέκτησε όλες τις χώρες του εξωτερικού, ήρθε και στη χώρα μας για να απογειώσει κάθε σας προσδοκία. Το μόνο που μένει είναι να τη δοκιμάσετε και να νιώσετε τη διαφορά. Πιστέψτε μας, από την πρώτη φορά κιόλας θα καταλάβετε ότι αυτό το σουτιέν είναι διαφορετικό και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγαπήσετε. Άλλωστε, όλες τις εποχές του χρόνου, όποιες και αν είναι οι δραστηριότητές σας, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να φοράτε ένα σουτιέν που σας βολεύει, που δε σας καταπιέζει και που δε σας κάνει με κανέναν τρόπο να νιώθετε δυσφορία.

«Λύστε» τον εαυτό σας και νιώστε την αίσθηση που… δεν την αισθάνεσθε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα