Τετάρτη 28/03: Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε πρόσκληση για να παραβρεθείτε στο πιο ξεχωριστό special bridal session

Το «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προκειμένου να παρουσιάσει τις τάσεις της σεζόν στους επισκέπτες του Golden Hall, από 16/3 ως 31/03. Όλα τα trends της σεζόν σε μόδα θα παρουσιαστούν μέσα από διαδραστικές ενέργειες του InStyle στο αγαπημένο σας shopping mall.

Η Νίττα Μητσοπούλου, wedding planner και τρίτη γενιά στην επιχείρηση MELI (1ος όροφος), μαζί με το Yes I Do και την Μυρτώ Κάζη, συζητούν wedding τάσεις της σεζόν και συμβουλεύουν τις νύφες του φετινού καλοκαιριού. Οι wedding experts θα μοιραστoύν μαζί σας όλες τις νέες τάσεις για τους καλοκαιρινούς γάμους. Θα σας ενημερώσουν σχετικά με τα bridal trends των νυφικών, θα δώσουν φυσικά την αξία που αναλογεί στον γαμπρό, θα μιλήσουν για ξωκλήσια, πάρτι στην παραλία και χορό μέχρι το πρωί. Αλήθεια, ποιες τάσεις θα δούμε στους γάμους του 2018; Γιατί οι eco friendly γάμοι κερδίζουν ολοένα έδαφος; Πώς θα δώσετε bohemian χαρακτήρα στο wedding party σας και πώς θα καταφέρετε να κάνετε πραγματικότητα τον γάμο των ονείρων σας σε λογικό budget και με καλεσμένους που θα χορεύουν ως το πρωί; Για 3 ολόκληρες ώρες, η ομάδα θα είναι διαθέσιμη για να συζητήσετε μαζί της όλες τις απορίες σας, τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας σχετικά με τον δικό σας γάμο. Νύφη, γαμπρός, πολιτικός γάμος, γάμος δίπλα στη θάλασσα, τα menu του καλοκαιριού, wedding cocktails, ιδέες που θα κάνουν τον γάμο σας παραμυθένιο καθώς και όλα τα trends του καλοκαιριού σε μια συζήτηση που από ό,τι φαίνεται θα κρατήσει πολύ.

Οι τυχερές που θα παραβρεθούν στο My Wedding session, θα απολαύσουν Moët & Chandon Champagne.

Δηλώστε συμμετοχή στο site του Trends We Love μέσω των InStyle.gr & Goldenhall.gr μέχρι την Τρίτη 27/03 και κερδίστε μία προσωπική πρόσκληση για να παραβρεθείτε στο special bridal session.
Ακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν μέσα από τα hashtags #instyleTWLmygoldenhall #mygoldenhall #trendswelove.
Διαβάστε τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό ΕΔΩ.
Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πρόγραμμα.
Όλοι οι νικητές θα πάρουν και μία goodie bag εκπλήξη με beauty products από το InStyle.
trends we love goodie bag instyle golden hall

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω. 

new programme TWL

PROGRAMME_2ndWeek

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα