“My life is in this Bag”: Το νέο project της Tod’s

Η Tods παρουσιάζει το νέο της project “My life is in this Bag”, στο οποίο τέσσερις stars παρουσιάζουν την τσάντα DStyling του διάσημου ιταλικού οίκου: μια τσάντα, μια πόλη και ένα ταξίδι στον κόσμο της γυναίκας του σήμερα μέσα από τη ματιά τεσσάρων σύγχρονων style icons.  

Σε μια σειρά από videos μικρού μήκους γυρισμένα στο κοσμοπολίτικο Μιλάνο, το top model Irina Shayk, η Κινέζα ηθοποιός Maggie Jiang, η Κορεάτισσα ηθοποιός EunChae Jung και η Γιαπωνέζα ηθοποιός και μοντέλο Nana Eikura αποκαλύπτουν στο φακό μερικά από τα πιο προσωπικά τους μυστικά.  

Ο οίκος Tods διερευνά σε βάθος μια σχέση πολύ ιδιαίτερη, αυτή της κάθε γυναίκας με την τσάντα της, στην προκειμένη περίπτωση με την DStyling, καθώς οι stars αποκαλύπτουν μπροστά στην κάμερα τις μύχιες πτυχές της προσωπικότητάς τους, οι οποίες είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι περιοχές και οι κουλτούρες απ’ όπου προέρχονται.  

Σε κάθε προσωπική εξομολόγηση με φόντο τη μητροπολιτική πόλη του Μιλάνου, κάθε μία από τις πρωταγωνίστριες αποκαλύπτει αγαπημένα αντικείμενα της καθημερινότητας της που δε λείπουν ποτέ από την αγαπημένη τους DStyling.

Η DStyling αποτελεί την εξέλιξη της D Bag, της πλέον εμβληματικής τσάντας του οίκου Tods, που αγαπούσε ιδιαίτερα και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μια τσάντα υψηλών προδιαγραφών με ραφινάτες μοντέρνες λεπτομέρειες, η οποία είναι το αποτέλεσμα μιας αδιάκοπης διαδικασίας σχεδιασμού που ολοκληρώνεται αρμονικά χάρη στη χειροποίητη τέχνη και τη δεξιοτεχνία στην επεξεργασία των δερμάτων, χαρακτηριστικά γνώριμα του αγαπημένου ιταλικού brand. Εμβληματικό χαρακτηριστικό της απόλυτης θηλυκότητας, αντικείμενο πόθου για να φορεθεί και να ταιριάξει σε κάθε γυναικεία προσωπικότητα, η DStyling τσάντα ανοίγει και παρουσιάζει νέους μυστικούς κόσμους, τη γοητεία των οποίων περιμένει να ανακαλύψουν.  

Tods Boutique: Βουκουρεστίου 13, Αθήνα

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα