Must-Have: Όλα τα προϊόντα που κάθε γυναίκα χρειάζεται για να νιώθει και να είναι όμορφη

Σαν σωστές beauty maniacs εδώ στο InStyle, σας καταλαβαίνουμε απόλυτα όταν αγοράζετε το ένα κραγιόν μετά το άλλο, κάθε φορά που βγαίνετε στα μαγαζιά. Σκεφτείτε όμως το εξής: είναι αρκετό ένα κραγιόν για να σας κάνει να νιώθετε όμορφες και να λάμπετε από υγεία; Τι θα καταφέρει ένα έντονο χρώμα στα χείλη, όταν το χαμόγελο δεν είναι υγιές και λαμπερό ή όταν η επιδερμίδα σας δεν είναι σφριγηλή και υγιής; Don’t worry, δεν σας λέμε να μην ξαναγοράσετε προϊόντα μακιγιάζ, απλά σας εφιστούμε την προσοχή και στην φροντίδα του προσώπου και του σώματος σας.

Ας ξεκινήσουμε από τα αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, δηλαδή  την φροντίδα της στοματικής κοιλότητας, γιατί ναι, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να πλύνουν τα δόντια τους όσες φορές είναι απαραίτητες τη μέρα. Για να το κάνετε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται, εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις οδοντόκρεμες της Luxurious, μία ολοκληρωμένη σειρά που έχει όλα τα προϊόντα που χρειάζεται ο κάθε ένας. Εγκυμονούσες, διαβητικοί, μικρά παιδιά, όσοι κάνουν ομοιοπαθητική ή έχουν ευαισθησία, όλοι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Τις Luxurious dental Care θα τις βρείτε σε επιλεγμένα super market από την InterMed.

luxurious dental Και επειδή ξέρουμε πως η λεύκανση είναι ένα θέμα που σας απασχολεί, η Unident Whitening Professional Toothpaste και το Unident Pen θα σας χαρίσουν το πιο λευκό χαμόγελο, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.unidentΕξίσου σημαντική είναι φυσικά και η περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου σας. Αμέτρητες φορές σας έχουμε πει πως ο καθημερινός καθαρισμός και η ενυδάτωση είναι μέρη της ρουτίνας σας που δεν θα πρέπει να παραλείπετε, όσο κουρασμένες κι αν είστε. Η δική μας επιλογή είναι η σειρά Eva Belle, στην οποία θα βρείτε τα πάντα – από αφρούς καθαρισμού και μάσκες προσώπου, μέχρι serum, boosters και κρέμες για κάθε στιγμή της ημέρας.thumbnail1Στο σημείο αυτό να σας πούμε πως τα Eva Belle Boosters είναι αυτά που θα ενισχύσουν την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας, καθώς πρόκειται για εξαιρετικά συμπυκνωμένες συνθέσεις, που προσφέρουν τόνωση της επιδερμίδας, επιτυγχάνοντάς την άμεση βελτίωση και αποκατάσταση της. Αρκούν 2 σταγόνες, να τις αναμίξετε με την κρέμα σας, το serum ή το make up και σας εγγυόμαστε πως θα δείτε αλλαγή στην υφή και την λάμψη του δέρματός σας από πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Τέλος, γνωρίζετε όλες πόσο σημαντική είναι η φροντίδα και ο καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής μας, με τα σωστά πάντα προϊόντα. Κνησμός, πόνος, οσμές και λοιμώξεις, τίποτα από αυτά δεν είναι ευχάριστο και καμία δεν μπορεί να είναι ξέγνοιαστη όσο έρχεται αντιμέτωπη μαζί τους. Τα προϊόντα της γυναικολογικής σειράς Eva της Intermed παραμένουν πιστά στο φυσικό τρόπο δράσης, χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών, και είναι σίγουρο πως θα βρείτε ένα Eva κατάλληλο για εσάς!

eva Εμείς θεωρούμε must για κάθε γυναίκα να έχει στο μπάνιο της ένα από τα Eva Intima Washes, τα οποία καθαρίζουν απαλά χωρίς να ξηραίνουν, προστατεύουν και ανακουφίζουν από ερεθισμούς, δεν διαταράσσουν το pH της περιοχής και χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας, άνεσης και δροσιάς. Τα μαντηλάκια Eva Intima Fresh & Clean Maxi size towelettes επίσης είναι η τέλεια λύση για έναν γρήγορο καθαρισμό on the go. Όσον αφορά στις «δύσκολες» μέρες του μήνα, ανακαλύψαμε δύο προιόντα που θα σας «κάνουν τη ζωή πιο εύκολη». Το θερμαινόμενο επίθεμα Eva Menofix τοποθετείται πάνω στο εσώρουχό σας, θερμαίνεται, διατηρώντας θερμοκρασία 50-60ο C για 8 ώρες και απαλύνει το από τον πόνο και τις κράμπες κατά την έμμηνο ρύση. Ποιος χρειάζεται πια τις θερμοφόρες όταν έχει αυτό το επίθεμα; Plus: Κανείς δεν θα καταλάβει ότι το φοράτε! Last, but not least, η ειδικά σχεδιασμένη κολπική πλύση μίας χρήσης, Eva Douche Post Menstrual, θα γίνει το νέο αγαπημένο σας προϊόν για την τελευταία μέρα της περιόδου, αφού αφαιρεί τα ενοχλητικά υπολείμματα της αιμόρροιας. Ναι, θα μπορέσετε αμέσως να βάλετε τα ντελικάτα εσώρουχά σας και οι «δύσκολες» μέρες θα γίνουν παρελθόν πιο γρήγορα!

Και να μοιραστούμε μαζί σας ότι έπειτα από μια ξενάγηση στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της InterMed, διαπιστώσαμε ότι όλα τα προϊόντα παράγονται κάτω από πολύ αυστηρές συνθήκες, με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας που προσφέρει η εγγύηση ποιότητας της InterMed.

Όλα τα προϊόντα της Intermed θα τα βρείτε στα φαρμακεία. Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα