Must-Have: Ανακαλύψαμε τα πολύ οικονομικά (και πολύ cute) καλλυντικά που θα λατρέψετε

Beauty addicts εκεί έξω, σας έχουμε καλά νέα. Θα ξεκινήσουμε ρωτώντας σας ποιο είναι το αγαπημένο σας e-shop για ψώνια. Κατά πάσα πιθανότητα απαντήσατε το ASOS, από το οποίο –εμείς τουλάχιστον- παραγγέλνουμε σχεδόν τα πάντα, από ρούχα και εσώρουχα, μέχρι παπούτσια και τσάντες. Φυσικά, αν επισκέπτεστε ταχτικά το site, τότε σίγουρα ξέρετε πως διαθέτει και μία τεράστια ποικιλία από καλλυντικά, η οποία μόλις μεγάλωσε κι άλλο. Όχι, δεν πρόσθεσαν απλά ένα ακόμα brand, αλλά δημιούργησαν τη δική τους συλλογή με την υπογραφή του ASOS.

Φυσικά, οι συσκευασίες των προϊόντων τους είναι όσο cute θα περιμένατε, αφού είναι ροζ και έχουν πάνω ζωγραφισμένα μάτια και χείλη.
 Η συλλογή περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε, δηλαδή υγρά, ματ κραγιόν, eyeliner, ρουζ, παλέτες σκιών, highlighters, mascaras και πολλά πολλά ακόμα προϊόντα.
Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, αφού το ακριβότερο προϊόν –μία παλέτα- στοιχίζει μόλις €15. Με λίγα λόγια, μπείτε και γεμίστε το «καλάθι» σας στο ASOS άφοβα! Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα