Must-Have: Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κραγιόν αυτή τη στιγμή (και κοστίζει μόλις €12)
Splash News

Τις μέρες που δεν έχουμε όρεξη ή δεν έχουμε αυτοπεποίθηση, τις μέρες που τα μαλλιά αρνούνται να συνεργαστούν και κάνουν τα «δικά» τους, τις μέρες που θέλουμε να μείνουμε ξαπλωμένες στον καναπέ και να μην βγούμε στον έξω κόσμο – αυτές τις δύσκολες μέρες υπάρχει κάτι που καταφέρνει να σώσει την κατάσταση και να μας κάνει να νιώσουμε like million dollar babies. Είναι μικρό, αλλά θαυματουργό και δεν είναι άλλο από το κραγιόν ή αλλιώς προϊόν μακιγιάζ που θέλουμε να αγοράζουμε ξανά και ξανά.

Νομίζατε πως το κόκκινο να είναι η πιο δημοφιλής απόχρωση στα κραγιόν; Αν ναι ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε, γιατί το πιο δημοφιλές κραγιόν στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, το κραγιόν που είναι no1 σε πωλήσεις τα Sephora, δεν είναι κόκκινο, ούτε ροζ. Είναι μοβ/nude και είναι η τέλεια instagramική απόχρωση.sephora cream lip stain

Το Cream Lip Stain της Sephora Collection στην απόχρωση #13 Marvelous Mauve είναι συγκεκριμένα αυτό που αγοράζουν οι περισσότερες γυναίκες και αν δεν είστε από εκείνες που το έχουν ήδη στην συλλογή τους, τότε σίγουρα το ψάχνετε. Οι λόγοι για να το αποκτήσετε είναι πολλοί, αφού κολακεύει και τις ξανθές και τις μελαχρινές, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχει μεγάλη διάρκεια και τέλεια υφή και στοιχίζει μόλις  €12!

Βιαστείτε να το αγοράσετε, γιατί αναμένεται να γίνει sold out!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα