Το μονόχρωμο είναι το νέο μαύρο σύμφωνα με τη L’ Oreal Paris

Είτε μιλάμε για το κόκκινο χαλί , fashion shows, είτε για τα παρασκήνια στις εβδομάδες μόδας, η μονοχρωματική τάση βρίσκεται παντού και επικεντρώνεται στα μάτια. Ματ, nude, smoky, pop, ακόμα και γυαλιστερές που φωτίζουν ή αλλάζουν χρώμα, κατακτούν τα μάτια χαρίζοντας ένα μοντέρνο ύφος και μια απαράμιλλη χρωματική απόδοση. Η L’ Oreal Paris λοιπόν μας παρουσιάζει μια ολοκαίνουργια σειρά σκιών που θα μας βοηθήσουν να υιοθετήσουμε το μονοχρωματικό trend στα μάτια.

Συνήθως οι πούδρες στις σκιές ματιών αποτελούνται από ένα μείγμα ξηρών πουδρών, χρωστικών και λιπαρών συστατικών, με υψηλή συμπύκνωση κατά τη διαδικασία της παραγωγής, η οποία μπορεί να μειώσει την απόδοση και να κάνει δύσκολη την αφαίρεσή τους. Η νέα loreal gold eyeshadowτεχνολογία στις σκιές ματιών από τη L’Oréal Paris είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός πούδρας, ενός συνδετικού μέσου «gel inside» και ελαίων για ευκολία στη χρήση και μεγαλύτερη άνεση κατά την εφαρμογή.

Είναι μεταξένιες, έντονες και πανεύκολες στη χρήση αφού δεν χρειάζεστε καν πινελάκι για να τις απλώσετε. Μάλιστα, οι ειδικοί της L’ Oreal συστήνουν να τις χρησιμοποιείτε με τα δάχτυλα για πιο καλή εφαρμογή και προτείνουν να τις φορέσετε αφού έχετε βάλει πρώτα μάσκαρα. Η κάθε μια σκιά κοστίζει 8,50€ και θα τις βρείτε ήδη στα καταστήματα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα