Το μολύβι γίνεται ένα με το κραγιόν στη Bobbi Brown

Εμπνευσμένη από τα παρασκήνια αμέτρητων σεζόν της Εβδομάδας Μόδας, η Bobbi Brown παρουσιάζει τα Art Sticks, το τελευταίο διπλής λειτουργίας και πολλαπλών χρήσεων προϊόν της, το οποίο συνδυάζει την ευκολία ενός κραγιόν με την ακρίβεια ενός μολυβιού. Πραγματικό όνειρο κάθε makeup artist, τα Art Sticks προσφέρουν άνετη και προσαρμόσιμη κάλυψη και το χρώμα– γρήγορα και εύκολα μεταμορφώνει τα χείλη σας από διάφανα και φυσικά σε πλούσια και ματ. Κρεμώδης και ενυδατική, η συγκεκριμένη φόρμουλα  μακράς διάρκειας αναμειγνύεται αβίαστα πάνω στα χείλη αφήνοντας απαλή όψη και λεία αίσθηση.  Δεν χρειάζονται πινέλα και εργαλεία– αυτό είναι το πιο ανανεωμένο μολύβι χειλιών.

bobbi brown lip pencils lineupΧρώμα που διαρκεί, ιδανική απαλή υφή
Ο τέλειος συνδυασμός  Shea Butter και φυτικών ελαίων δημιουργεί μια πλούσια απαλή υφή και έχει ως αποτέλεσμα τον μοναδικό τρόπο ανάμειξής του, επιτρέποντας ομαλή και εύκολη εφαρμογή.
Εμπλουτισμένο με έντονο χρώμα, η φόρμουλα αυτή παρέχει κάλυψη η οποία παραμένει έως και  6 ώρες.

Ευέλικτο, Multi-tasking Lip Color
Η κρεμώδης υφή και ο μοναδικός τρόπος ανάμειξης  επιτρέπουν εύκολη εφαρμογή για να δημιουργήσετε αρκετά looks – από διαφανές χρώμα μέχρι και δραματική πλήρη κάλυψη. Ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το περίγραμμα των χειλιών σας για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Πώς να το εφαρμόσετε
Εφαρμόστε το μολύβι κατευθείαν στα χείλη.  Για πιο δραματικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το Crystal Lip Gloss.
Διατίθεται σε 8 Creamy-Matte Αποχρώσεις: Dusty Pink, Electric Pink, Rose Brown, Bright Raspberry, Sunset Orange, Harlow Red, Casis και Cherrywood

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα