ModCloth: Αυτά είναι τα πιο σικάτα ρούχα για plus size γυναίκες

Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στο blog της Nicolette Mason η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό είναι πως πρόκειται για άλλη μία blogger που θέλει απλά να μας δείξει τι φοράει στην καθημερινότητά της. Διαβάζοντας, όμως, μερικά post καταλαβαίνουμε αμέσως πως η 28χρονη Mason έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω.

Η blogger του NicoletteMason.com δίνει μέσω του blog της προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κυρίως λόγω του βάρους της. Από το 2008 που ξεκίνησε το προσωπικό της blog έχει γίνει άθελά της πρότυπο plus-size γυναίκας η οποία μιλάει για το πώς είναι να έχει μία γυναίκα παραπανίσια κιλά σε μία βιομηχανία που αγνοεί τα μεγαλύτερα νούμερα και τις γυναίκες που τα φορούν καθώς και για την ομοφυλοφιλία (η ίδια πρόκειται να παντρευτεί την επί χρόνια αγαπημένη της την ερχόμενη άνοιξη).

Το τελευταίο εγχείρημα της Nicolette είναι μία κολεξιόν – η ModCloth – η οποία πρόκειται να βγει σύντομα στα καταστήματα και προβάλει το βασικό πιστεύω της Mason που είναι πως «η μόδα πρέπει να είναι για όλους» (τα 11 κομμάτια της κολεξιόν θα είναι διαθέσιμα σε νούμερα που ξεκινούν από extra small και φτάνουν μέχρι 4X ενώ οι τιμές τους θα κυμαίνονται από 44,99 δολάρια μέχρι 149,99 δολάρια).

modcloth, rouxa gia euswmes

Γιατί, όμως, η blogger θέλησε να φτιάξει ρούχα τα οποία θα απευθύνονται σε όλα τα μεγέθη γυναικών; Η ίδια είπε σχετικά, «Το blog μου δεν αφορούσε ποτέ μόνο τις plus-size γυναίκες. Δίνει δύναμη σε όλα τα μεγέθη ανθρώπων – είτε είναι γυναίκες είτε είναι άντρες – έτσι ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν το στυλ με το δικό τους τρόπο και να αισθάνονται ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μόδα».

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τη νέα καμπάνια της Migato

Εσείς θα φορούσατε χρυσά παπούτσια πολλών καρατίων;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα