Miuccia Prada: «Δεν μας έγινε οικονομικός έλεγχος»

Οι φήμες ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό όταν μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ήθελε τους ελεγκτές του υπουργείου οικονομικών της Ιταλίας, να διεξάγουν έλεγχο με σκοπό να διευκρινίσουν το κατά πόσο το διάσημο brand, είναι νομότυπο όσον αφορά τις υποχρεώσεις του προς το κράτος.

Παρόλα αυτά, επίσημη ανακοίνωση/απάντηση από την πλευρά της εταιρείας, υποστηρίζει πως: «Δεν πρόκειται για έλεγχο αλλά για μια τυπική διαδικασία, που ακολουθεί την απόφαση μας να έχουμε σαν επιχειρηματικό μας ορμητήριο την Ιταλία. Είμαστε ενταγμένοι σε ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου συνεργαζόμαστε απευθείας με τις Ιταλικές οικονομικές αρχές».

Τα τελευταία χρόνια είναι πολλές οι Ιταλικές επιχειρήσεις που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των οικονομικών ερευνητών. Η κυβέρνηση στην προσπάθεια της να εξομαλύνει τη διαδικασία, προωθεί τους λεγόμενους «εθελοντικούς ελέγχους» – σαν αυτόν που διεξάγεται στον οίκο Prada, δίνοντας στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να αποφύγουν τις σημαντικές ποινικές διώξεις, παρόμοιες με εκείνες που επιβλήθηκαν στους Domenico Dolce και Stefano Gabbana.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα