Η μητέρα του Σάββα Γκέντζογλου ξεσπά: «Η Ηλιάδη εκμεταλλεύτηκε την εγκυμοσύνη, είναι μεγάλη για τον γιο μου»

Η έντονη φημολογία, που ήθελε την Αγγελική Ηλιάδη να είναι έγκυος από τον Σάββα Γκέντζογλου, επιβεβαιώθηκε και η τραγουδίστρια, όπως έγινε γνωστό, διανύει τον πέμπτο μήνα της πιο γλυκιάς περιόδου της ζωής της. Ωστόσο, φαίνεται πως η μητέρα του αγαπημένου της είναι αντίθετη με την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, αλλά και την επισημοποίηση της σχέσης τους, σύμφωνα με όσα είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο του Μελέτησέ το.

«Ούτε χαρούμενη, αλλά ούτε στενοχωρημένη είμαι. Δεν μου έχει πει ο Σάββας για την εγκυμοσύνη. Όχι ότι δεν τη θέλουμε την Αγγελική, αλλά από τη στιγμή που δεν το γνωρίζουμε; Εκείνη είναι μεγάλη, ο Σάββας μικρός, αν ήταν μικρή… Τώρα, όμως, που είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη και εκμεταλλεύτηκε την εγκυμοσύνη, τι ήθελε να κερδίσει; Ο Σάββας τα τελείωσε όλα και τον μάρανε το παιδί; Δεν μπορεί να πλύνει τα μούτρα του, είναι για παντρειά; Μικρός είναι! Μας ήρθε απότομο γιατί μέσα σε 6 μήνες γάμος και παιδιά; Το βρίσκετε σωστό;», δήλωσε η Κυριακή Γκέντζογλου.

Η ιστορία φαίνεται… γνώριμη για την Αγγελική Ηλιάδη, αφού και με τους γονείς του αδικοχαμένου Μπάμπη Λαζαρίδη αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα.

Aκούστε το απόσπασμα στο www.peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα: Είναι γεγονός! Η Madonna λανσάρει σειρά καλλυντικών

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα