Η μυστική βάφτιση του Γεωργιάδη junior και το εντυπωσιακό look της Ευγενίας Μανωλίδου

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας άρχισε να κυκλοφορεί έντονα η είδηση πως η προγραμματισμένη για την Κυριακή που μας πέρασε βάφτιση του μικρότερου γιου της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη αναβάλλεται. Μπορεί η συνθέτης να απέφυγε ευγενικά να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τι θα συμβεί, όμως ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας στα τηλεφωνήματα που δέχτηκε από δημοσιογράφους επιβεβαίωσε πως η βάφτιση του μικρού Αναστάσιου-Αλκαίου αναβλήθηκε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πολλοί πίστεψαν πως ο λόγος της αναβολής ήταν οι πολιτικές εξελίξεις, από ότι φαίνεται όμως, το ζευγάρι θέλησε απλά να διαφυλάξει μια προσωπική στιγμή από τη δημοσιότητα, καθώς η βάφτιση τελικά πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Το πρωί της Κυριακής, στο Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι, ο Βενιαμίν της οικογένειας Γεωργιάδηπήρε το όνομα Αναστάσιος-Αλκαίος. Νονοί ήταν οι καλοί φίλοι του ζευγαριού Μπίλη και Μελίνα Δασκαλάκημαζί με το γιο τους, Χάρη. Η βάφτιση έγινε σε κλειστό κύκλο, ενώ εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Ευγενίας Μανωλίδου, η οποία παρά το τσουχτερό κρύο επέλεξε αμάνικο μίνι λευκό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες nude γόβες.

«Έψαχνα να βρω ένα, που να μην είναι συνηθισμένο και να έχει μια όμορφη ιστορία. Το όνομα Αλκαίος τα συμπεριλαμβάνει όλα: γιος του Περσέα και της Ανδρομέδας, πολύ σπουδαίος λυρικός ποιητής της αρχαιότητας, μεγάλος καρδιοκατακτητής ως ιστορικό πρόσωπο, ενώ στη μυθολογία ήταν το πρώτο όνομα του Ηρακλή που σημαίνει «πολύ δυνατός», έχει πει η ευτυχισμένη μανούλα σχετικά με την επιλογή του ονόματος, καθώς φαίνεται πως το Αλκαίος στην καθημερινότητα έχει ήδη επικρατήσει του Αναστάσιος.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την εφημερίδα Espresso:

Georgiadis-Manolidou, peoplegreece, vaftisi

 

Georgiadis-Manolidou, peoplegreece, vaftisi

 

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

«Θα καταρρεύσω»: Η Ευγενία Μανωλίδου αναλύει την πιο ιστορική της ατάκα στην TV

People TV: Η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει για τα ταλέντα των παιδιών της αλλά και τις επιλογές της

Ευγενία Μανωλίδου: Μιλάει πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα