Μήπως κάνετε αυτό το λάθος με το αντηλιακό σας;

Το πόσο αντηλιακό πρέπει να φοράτε το έχουμε πει. Επίσης έχουμε μιλήσει για την συχνότητα με την οποία πρέπει να το φοράτε και τον τρόπο. Εκείνο ωστόσο που δεν έχουμε πει είναι το πώς πρέπει να το αποθηκεύετε γενικά αλλά και στην παραλία.

Βλέπετε, οι extreme θερμοκρασίες και συγκεκριμένα η υπερβολική ζέστη, αλλοιώνουν τα αντηλιακά φίλτρα. Το ξέρατε; Κι όμως, οι συστάσεις διασπώνται στις υψηλές θερμοκρασίες κάνοντας έτσι το αντηλιακό σας πολύ λιγότερο αποτελεσματικό. Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν;

Αφενός να το αποθηκεύετε σε ένα δροσερό μέρος (όχι όμως στο ψυγείο) όταν είστε στο σπίτι και όταν είστε στην παραλία να το έχετε στη σκιά. Αν μάλιστα έχετε μαζί σας κάποιο cooler με νερό βάλτε το μέσα σε αυτό. Με αυτό τον τρόπο και θα σας δροσίσει την επόμενη φορά που θα φορέσετε αλλά και θα παραμείνει αποτελεσματικό ώστε να σας προστατεύει. Και φυσικά ΜΗΝ αφήνετε την τσάντα της θάλασσας στο αυτοκίνητο όταν πάτε σπίτι!

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Το πιο stylish άρωμα από τον Marc Jacobs είναι εδώ

Η Nivea εξήγησε με τον πιο τέλειο τρόπο στα παιδιά τη σημασία του αντηλιακού

Έχετε σκεφτεί πως θα ήσασταν με απόλυτα συμμετρικό πρόσωπο; Εμείς το δοκιμάσαμε

Video: Σας δείχνουμε πώς να δέσετε το μαντήλι στα μαλλιά σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Τα πιο όμορφα λιλά βερνίκια γιατί… γιατί όχι;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα