Μήπως είστε εσείς το επόμενο πρόσωπο του Marc Jacobs;

Εδώ και λίγο καιρό, τα ηνία του Marc Jacobs έχει αναλάβει ένα δίδυμο με πολύ φρέσκιες ιδέες και όρεξη. Οι Katie Hillier και Luella Bartley θέλουν να δώσουν μια τελείως διαφορετική διάσταση στην καμπάνια του Οίκου.

Έτσι αντί να χρησιμοποιήσει ένα από τα ήδη γνωστά πρόσωπα ή κάποιο καταξιωμένο μοντέλο, το δαιμόνιο δίδυμο σκέφτηκε να κάνει μια εκστρατεία αναζήτησης του ιδανικού προσώπου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα ζήτησε από χρήστες σε όλο τον κόσμο να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους σε Instagram και Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #castmemarc, με σκοπό να ανακαλύψει τα πιο όμορφα και πιο φωτογενή πρόσωπα που θα ποζάρουν για λογαριασμό του Οίκου φορώντας τα ρούχα της νέας συλλογής.

Το αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν πάνω από 70000 φωτογραφίες και τελικά να επιλεγούν οι 30 από τις οποίες προέκυψαν τα νέα πρόσωπα του Οίκου τα οποία όπως μπορείτε να διαπιστώσετε είναι τελείως αντισυμβατικά.

Αν λοιπόν συνεχίσουν αυτή την τακτική, ποιος μας λέει ότι ο επόμενος πρωταγωνιστής του Οίκου δεν είναι το πρόσωπο της διπλανής πόρτας; Σκεφτείτε το.

Διαβάστε ακόμα:

Shopping Guide: Μην τρώτε τα φρούτα, φορέστε τα

Cara Delevingne: Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με τον ανιψιό της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα