Μήπως αυτοί οι δύο άγγελοι της Victoria’s Secret είναι παραπάνω από φίλες;
Η Stella Maxwell και η Bella Hadid και η σχέση τους είναι ξανά στο προσκήνιο, ακόμη κι αν δε μιλάμε για το παρόν αλλά για κάτι που ενδεχομένως συνέβη στο παρελθόν, ακόμα και αν τώρα ήρθε στο φως σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.
stella bella
Ότι η Stella, ο πανέμορφος άγγελος της γνωστής εταιρείας εσωρούχων, έχει σχέσεις με γυναίκες το γνωρίζαμε ήδη, καθώς δεν έχει διστάσει να εμφανιστεί με τις συντρόφους της στα φώτα της δημοσιότητας. Χωρίς σεμνοτυφίες και ταμπού, την είχε συλλάβει πολλές φορές ο φακός με το πρώην κορίτσι της και pop idol Miley Cyrus να κάνουν βόλτες μαζί στο L.A.
STELLA MILEY
Ακόμη και με την τωρινή της κοπέλα, την πιο low profile Kristen Stewart, έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις και είναι πάντα super cool με τα φλας των paparazzi.
STELLA MAXWELL KRISTEN STEWART
Ωστόσο, δεν γνωρίζαμε για τη μικρή της περιπέτεια με το supermodel Bella Hadid, πρώην του γνωστού ράπερ Weeknd και αδερφή του επίσης supermodel Gigi Hadid.

Throw it back

Οι πρόσφατες φήμες που κυκλοφόρησαν θέλουν τις δύο καλλονές να είχαν έρθει πιο κοντά 3 χρόνια πριν σε ένα fashion party στο Λονδίνο. Πρόκειται δηλαδή για την περίοδο πριν συνάψει σχέση η Stella με τη νυν της και πρωταγωνίστρια του Twilight και λίγο μετά το χωρισμό της Bella από τον Abel. Το πιθανότερο είναι να μην πρόκειται για κάτι σοβαρότερο από μία απλή περιπέτεια των δύο νέων κοριτσιών που απλά περνούσαν ωραία και ήρθαν πιο κοντά στο party. Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη, αλλά η Sun γράφει ότι αντάλλαξαν φιλιά. Η αλήθεια είναι πως εμείς θα μας άρεσε πάρα πολύ να τις δούμε μαζί μόνο και μόνο για τις super stylish κοινές εμφανίσεις που θα έκαναν σα ντουέτο, αν αναλογιστούμε την προσωπική αισθητική και των δύο που φαίνεται να συμπίπτει σε πολλά σημεία. Η Stella, ο dark άγγελος με τον μυστηριώδη χαρακτήρα, αγαπά το grunge και κάθε άλλο παρά cliché είναι οι εμφανίσεις της με τα σκισμένα τζιν, τα καρό πουκάμισα και τα ατημέλητα μαλλιά. Η μεν Bella που αγαπά- over the top μερικές φορές- τα 90s, έχει επίσης πολλές φορές το look του εναλλακτικού bad girl, ενώ δεν αποχωρίζεται τα sneakers της και τα free the nipple tops της. Και οι δύο θα λέγαμε, λοιπόν πως υιοθετούν με ευλάβεια το underground look, που παραπέμπει σε ασύμβατη φύση και επαναστατική προσωπικότητα.
Πέραν του στιλ όμως, οι δύο πανέμορφες κοπέλες έχουν ένα ακόμη κοινό που σίγουρα θυμάστε και δε χρειάζεται να επισημάνουμε- αλλά θα το κάνουμε: Έχουν περπατήσει με εσώρουχα και φτερά στο ετήσιο show της Victorias’ Secret κόβοντάς μας την ανάσα με τις τέλειες αναλογίες τους. Η Stella μετράει ήδη 3 χρόνια ενεργού συμβολαίου με την εταιρεία, το οποίο και υπέγραψε το 2015, ενώ η Bella έχει περπατήσει σε δύο επιδείξεις τους, το 2016 και το 2017.
FASHION SHOW BELLA
FASHION SHOW STELLA
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα