Mila Kunis: Γιορτάζει την μητρότητα σχεδιάζοντας ένα δαχτυλίδι για καλό σκοπό

Η Mila Kunis είναι πλέον μία περήφανη μανούλα και μετά τη γέννηση της κόρης της, Wyatt Isabelle, δείχνει την ευαισθησία και σε άλλες μητέρες, σχεδιάζοντας ένα σμαραγδένιο «δαχτυλίδι μητρότητας» για καλό σκοπό. Η ηθοποιός – που είναι παγκόσμια πρέσβειρα της εταιρίας κοσμημάτων Gemfields, σε συνεργασία με την σχεδιάστρια Marina Β, δημιούργησε ένα 18-καρατίων κίτρινο-χρυσό σμαραγδένιο δαχτυλίδι τα έσοδα του οποίου θα πάνε για τη χρηματοδότηση ενός κέντρου μητρότητας στη Ζάμπια, το οποίο και βρίσκεται κοντά στα ορυχεία της εταιρίας Gemfields.

Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις των δαχτυλιδιών θα διατεθούν άμεσα για το έργο και την αναβάθμιση του κέντρου υγείας συν την προσθήκη του νέου μαιευτηρίου. Η τιμή του πολύτιμου κοσμήματος ανέρχεται στα  4.800 δολάρια και μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

«Το να φέρνεις μία νέα ζωή στον κόσμο σηματοδοτεί την έναρξη ενός απίστευτου ταξιδιού. Σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, κάθε πολιτισμός έχει τον δικό του τρόπο για να γιορτάσει αυτό το γεγονός, συχνά με ένα δώρο για τη μητέρα ή το παιδί. Τα πράσινα σμαράγδια είναι παραδοσιακά σύμβολα της μητρότητας, της σοφίας και της ατέλειωτης αγάπης. Αλλά είναι επίσης σύμβολο της ελπίδας σε πολλούς πολιτισμούς, και έτσι τα έσοδα από αυτή τη συλλογή των «Δαχτυλιδιών Μητρότητας» θα ωφελήσει το άνοιγμα του Κέντρου Υγείας Gemfields Nkana. Το σημαντικό εγχείρημα που θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη για την τοπική κοινωνία», δήλωσε η Kunis για αυτή τη νέα συνεργασία.

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News: Αυτά είναι τα νέα της showbiz που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα