Μικαέλα Φωτιάδη: Αυτή η πραγματική ηλικία του μοντέλου του GNTM

Μικαέλα Φωτιάδη: Αυτή η πραγματική ηλικία του μοντέλου του GNTM


View this post on Instagram

23o Επεισόδιο αποκλειστικά #Backstage #9 #GNTMgr @StarChannelTv #StarChannelTv

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on

Η Μικαέλα Φωτιάδη μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στο σπίτι του GNTM όμως όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο σπίτι πολλά είχαν ακουστεί για τον χαρακτήρα της αλλά και για την ηλικία της.

Το μέλος της τριάδας της φωτιάς, απάντησε σε κάποια tweets τηλεθεατών μπροστά στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου-Κου». «Μικαέλα ετών 36, εεε 26», ήταν το ένα σχόλιο για το οποίο τοποθετήθηκε.  Η Μικαέλα λοιπόν, θέλοντας να δώσει ένα τέλoς σε όλα όσα ακούγονται δε δίστασε να δείξει το διαβατήριό της μπροστά στην κάμερα και να πει: «Δεν είμαι ούτε 26 λυπάμαι, είμαι 24 κι ας φαίνομαι λίγο μεγαλύτερη, θα γίνω 25 σε ένα μήνα. Ορίστε και η απόδειξη 26 Δεκεμβρίου του 1993».

Σε ένα άλλο tweet στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει ήταν σχετικά με το ποιες κοπέλες μέσα στο παιχνίδι συμπάθησε τελικά περισσότερο: «Εγώ προσωπικά προσπάθησα κάποιες φορές να πλησιάσω κάποιες κοπέλες γιατί έκανα λάθος αποφάσεις εξ αρχής. Συμπάθησα περισσότερο την τριάδα φωτιά, την Εβελίνα…». Αναφορικά τώρα για τη σχέση της με τα άλλα δυο μέλη της τριάδας φωτιάς είπε, «Μέσα στο σπίτι με τη Μέγκι είχαμε γίνει αυτοκόλλητες αλλά στην πραγματική ζωή νομίζω ότι ταιριάζω περισσότερο με την Εύη».

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

Do you ever know whats going on in my mind… Did you ever knew? ✨✨ @myfashioneyes

 

A post shared by Mikaela Eleni Fotiadis (@i.am.mamamika) on

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα