Michelle Williams: Παντρεύτηκε μυστικά τον Phil Elverum

Η Michelle Williams έχει μερικά ευχάριστα νέα να μοιραστεί μαζί μας: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Όχι δεν πρόκειται για φήμες ούτε για gossip κάποιου blog, αλλά και έγκυρα νέα που εκμυστηρεύτηκε η ίδια στο νέο τεύχος του Vanity Fair.

Η 37χρονη ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά σχετικά με τον αγαπημένο της και μέλλοντα σύζυγό της: «Ποτέ δεν τα παράτησα στον έρωτα…Πάντα λέω στην Mathilda (η κόρη της), ο μπαμπάς σου (Heath Ledger) με αγαπούσε πριν ακόμη κανείς με θεωρήσει ταλαντούχα ή όμορφη, ή πως έχω ωραία ρούχα. Προφανώς ποτέ στην ζωή μου δεν θα μιλούσα για κάποια σχέση, αλλά ο Phil δεν είναι ο οποιοσδήποτε. Και αυτό σημαίνει κάτι. Τελικά ο τρόπος που με αγαπάει, είναι ο τρόπος που θέλω να ζήσω τη ζωή μου συνολικά. Προσπαθώ να νιώθω ελεύθερη μέσα στην κάθε στιγμή. Γαλουχώ την Mathilda για να τη μάθω να νιώθει ελεύθερη να είναι ο εαυτός της, και επιτέλους αγαπιέμαι από κάποιον που με κάνει να νιώθω ελεύθερη.»

Επίσης, έδωσε τις δικές της συμβουλές ζωής για τις σχέσεις: «Μην συμβιβάζεστε. Μην συμβιβάζεστε με κάτι που μοιάζει με φυλακή , ή είναι σκληρό ή σας πληγώνει. Αν δεν μοιάζει με αγάπη, δεν είναι αγάπη.»

Ακόμη εξήγησε και τι την ώθησε να μιλήσει ανοιχτά για την σχέση και τον επικείμενο γάμο της: «Δεν θέλω πραγματικά να μιλήσω για κανένα από τα δύο. Αλλά υπάρχει αυτό το δέλεαρ πως ”Κι αν όσα πω βοηθήσουν κάποιον”; Αν κάποιος που έχει που έχει πορευτεί πάντα με αυτόν τον τρόπο, αν έχει πονέσει τόσο πολύ όσο εγώ και φαινόταν τόσο πολύ όσο εγώ, βρει κάτι που τον βοηθήσει στα λεγόμενά μου;»

Ευχόμαστε να είναι ο γάμος αυτός, ό,τι είχε ονειρευτεί.

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα