Μία πολύ διάσημη fashionista επέλεξε δημιουργία Celia Kritharioti

Μία από τις πιο διάσημες fashionistas επέλεξε δημιουργία Celia Kritharioti και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σχεδιάστρια μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό. Η fashion features director πολύ γνωστού περιοδικού μόδας , Sarah Harris, παρεβρέθηκε σε πάρτι που έγινε για τα BAFTA στο ολοκαινούριο location του prive club Annabel’s στη Berkeley Square στο Mayfair του Λονδίνου.

Sarah Harris in Celia Kritharioti (1)

Η Sarah Harris επέλεξε ολοκέντητη mini δημιουργία Celia Kritharioti με κρύσταλλα Swarovski και thigh high boots, τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για εκείνη. Η fashion features editor της Vogue είχε παρακολουθήσει την πρόσφατη επίδειξη της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι, όπου παρουσίασε τη Συλλογή SS18. Ετσι, η επιλογή της για το πάρτι, που είχε dress code “glamour”, ήταν ελληνική με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη, αστραφτερή και μανγήτισε όλα τα βλέμματα. “You know it’s a good dress when it sparkles long after you do“, έγραψε η Sarah Harris για τη συγκεκριμένη ρούχο, το οποίο δημιουργήθηκε με κρύσταλλα Swarovski.

Το πάρτι συνδιοργάνωσαν ο Edward Enninful, μαζί με την Kate Moss, τη Naomi Campbell και τον σκηνοθέτη Steve McQueen. Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκε η αφρόκρεμα του κινηματογράφου και της μόδας. Στο πάρτι παρεβρέθηκε και η Σίλια Κριθαριώτη, η οποία ανέβασε φωτογραφία στο Ιnstagram με τους Edward Enninful, Venetia Scott και Poppy Kain.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα