Μία plus size fashion blogger δείχνει σε όλους τι σημαίνει να έχεις στιλ

Μπορεί οι περισσότερες διάσημες bloggers του κόσμου να έχουν αναλογίες που μοιάζουν με αυτές των μοντέλων, όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες, που είναι εξίσου γνωστές και έχουν ζουμερή σιλουέτα και έντονες καμπύλες. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Rochelle Johnson, το κορίτσι πίσω από το Beauti Curve, που παραδίδει μαθήματα στιλ μέσα από κάθε φωτογραφία που μοιράζεται στο Instagram της.

Η Rochelle είναι πολύ δραστήρια, δουλεύει, είναι μαμά και ταυτόχρονα ασχολείται και με τη μόδα, έχοντας πλέον πολλές χιλιάδες followers. Κάθε εμφάνισή της αποδεικνύει πως μια γυναίκα δε χρειάζεται να είναι ψηλή και αδύνατη για να είναι καλοντυμένη καθώς το στιλ πηγάζει από μέσα μας. Ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει και παρόλο που εσείς μπορεί να δυσκολεύεστε να βρείτε το πιο κολακευτικό look γιατί έχετε πάρει μερικά κιλά, η Rochelle δείχνει να ξέρει πάντα τι πρέπει να φορέσει και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει πλήρως. Η αλήθεια βέβαια είναι πως αγαπάει ιδιαίτερα τα ρούχα και αξεσουάρ γνωστών Οίκων, αλλά πολλές είναι και οι φορές που επιλέγει πιο οικονομικά κομμάτια που θα μπορούσε να αποκτήσει οποιοσδήποτε.


Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και δε θα είστε με τίποτα ικανοποιημένη γιατί θεωρείτε ότι το σώμα σας δεν είναι αρκετά καλό για να υποστηρίξει το look σας, πάρτε ιδέες από μία από τις πιο στιλάτες plus size fashionistas.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα