Έξοδος

Μια έκθεση φωτογραφίας που δεν πρέπει να χάσετε ξεκινά απόψε

Η φωτογραφική αποτύπωση ενός ταξιδιού στο Μπαλί που αξίζει να δείτε.

InStyle.gr

IMG_1059

Από τις 7 έως τις 12 Νοεμβρίου μπορείτε να απολαύσετε στην γκαλερί του ΦΟΥΑΡ την έκθεση φωτογραφίας “Welcome to my head” της Δώρας Μάστορα. Ένα ταξίδι κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της δημοσιογράφου, να της δώσει δύναμη, να την κάνει να πατήσει γερά στα πόδια της, να γίνει η έναρξη μιας νέας ζωής. Η περιπέτεια της δημοσιογράφου Δώρας Μάστορα ξεκίνησε στις 14 Αυγούστου 2017 και θα συνεχιστεί μέχρι να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω. Ένα αληθινό ταξίδι στο πραγματικό Μπαλί. Πολλές διαδρομές. Μια εσωτερική προσπάθεια. Πολλά κλικ. Μία ουσία.

IMG_0612

Μια συλλογή από φωτογραφίες που αποτυπώνουν στιγμές καθημερινής ζωής. Μια γεύση από την έκθεση που θα ακολουθήσει τον Μάρτιο και θα αποδώσει τιμές στις γυναίκες της Ινδονησίας που κρύβουν μέσα στο βλέμμα τους το πείσμα όλου του κόσμου, που δεν σταματούν ποτέ, που είναι μικρές, πυρηνικές κεφαλές έτοιμες να εκραγούν και να παρασύρουν.

afisa_final

Ένα μοναχικό ταξίδι, που μετά από 2 χρόνια μαύρης τρύπας, άρχισε να επουλώνει πληγές, ξόρκισε μνήμες, επανέφερε ισορροπίες και πάνω απ’ όλα ξαναθύμισε την  ομορφιά της πραγματικής ζωής, της χαράς, της ελευθερίας, της αλήθειας.

Ένα ταξίδι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που έτυχε να μπουν στη μαύρη τρύπα της κακοποίησης και ψάχνουν τον τρόπο να βγουν από αυτή.

invitation

Welcome to my head – Το ταξίδι άρχισε

Εγκαίνια: Τρίτη 07.11 στις 20:00

Ωράριο: Τετάρτη – Πέμπτη 19:00 – 03:00 & Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 13:00 – 03:00

ΦΟΥΑΡ – Μητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου 6, 1ος όροφος, Μοναστηράκι (Καπνικαρέα), 210 3211381

 

InStyle.gr