H Marion Cotillard σχεδιάζει κοσμήματα και θα είναι τόσο σικ όσο αυτή

Η Marion Cotillard είναι μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός. Εκτός από αυτό όμως είναι και η επιτομή του parisian chic, καθώς η φινέτσα και το στιλ της είναι αδιαμφισβήτητα και οι εμφανίσεις της κερδίζουν πάντα μόνο θετικά σχόλια. Έχοντας ήδη μια μεγάλη συνεργασία με τον Dior στο ενεργητικό της, η γαλλίδα ηθοποιός αποφάσισε να κάνει και ένα ακόμα βήμα στην καριέρα της, αυτή τη φορά στο πλάι του γνωστού Οίκου πολύτιμων κοσμημάτων Chopard. Όχι δεν αλλάζει καριέρα, αλλά θα συμβάλει στη δημιουργία της πρώτης «πράσινης» συλλογής που θα φέρει την υπογραφή Chopard. Τα κοσμήματα αυτά θα είναι διακοσμημένα με πέτρες που έχουν χρωματιστεί με οικολογικές μεθόδους.

Είναι γνωστό ότι η Cotillard είναι από τις ηθοποιούς που στηρίζουν την οικολογία και την αειφορία στη μόδα. Πριν από μερικά χρόνια στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών είχε υποστηρίξει ενεργά ένα event που ασχολούταν με το θέμα. Τον επόμενο μήνα λοιπόν θα δουν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα κοσμήματα που θα έχει επιμεληθεί η ηθοποιός, ένα βραχιόλι και ένα κολιέ απ’ ότι λένε οι πληροφορίες.

«Νομίζω πως όλοι οι δημιουργοί πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτοί που παράγουν ή εξάγουν την πρώτη ύλη από το έδαφος, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε ενεργά οποιαδήποτε “πράσινη” προσπάθεια στη μόδα» είπε η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Ανυπομονούμε να δούμε τα σχέδια της Marion τα οποία αν κρίνουμε από το προσωπικό της γούστο, θα μας ενθουσιάσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό είναι το fashion bazaar της Άνοιξης που δεν πρέπει να χάσετε

Δείτε ποσό μεγάλωσε η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα