Μία από τις αγαπημένες μας Γαλλίδες φόρεσε τα H&M μποτάκια που θέλουμε

Το έχουμε πει πολλές φορές και δε βαριόμαστε να το επαναλάβουμε ξανά και ξανά, οι Γαλλίδες είναι οι πιο stylish γυναίκες εκεί έξω και γι’ αυτό σχεδόν όλα τους τα looks είναι παράδειγμα προς μίμηση. Δεν έχετε ιδέα τι να φορέσετε στο γραφείο; Στο πρώτο ραντεβού ή οπουδήποτε αλλού τέλος πάντων; Οι Γαλλίδες που παρακολουθείτε στα social media (και αν δεν το κάνετε, κάντε το άμεσα) μπορούν να σας δώσουν τη λύση σε κάθε περίσταση. Κάποιες μάλιστα που έχουν άμεση σχέση με τη μόδα και είναι πραγματικά fashion icons, είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης για όλους μας.

 

caroline de maigretΜία από αυτές τις Γαλλίδες λοιπόν είναι η Caroline de Maigret. Πρώην μοντέλο και νυν fashionista, η Caroline είναι αυτό που λέμε «δασκάλα του στιλ» χωρίς υπερβολή. Κάθε εμφάνισή της είναι άψογη και έχει και αυτή τη μαγική σχεδόν ικανότητα να είναι υπερβολικά καλοντυμένη ακόμα και όταν φοράει ένα τζιν και ένα λευκό T-shirt, πράγμα που κάνει πολύ συχνά. Αυτή την περίοδο μάλιστα που πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, μας χαρίζει τη μία φανταστική εμφάνιση μετά την άλλη. Φυσικά όπως όλες οι γυναίκες με πραγματικό στιλ και γούστο, μπορεί να ντυθεί τέλεια είτε φορώντας designer items, από την κορυφή μέχρι τα νύχια, είτε επιλέγοντας άλλα, σαφώς πιο οικονομικά. Έτσι δε θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε αυτά τα μποτάκια που επέλεξε στην παρουσίαση της Studio συλλογής της H&M τα οποία έφεραν την υπογραφή του σουηδικού brand.

hmgoepprod

Σουέντ, σε γαλάζιο χρώμα και με χοντρό τακούνι -πράγμα που σημαίνει ότι είναι και άνετα εκτός των άλλων- αυτά τα μποτάκια είναι σίγουρα ένα ζευγάρι παπούτσια που θα φανεί πολύ χρήσιμο. Μάλιστα ανήκουν στην premium σειρά και είναι διάθέσιμα και σε μπεζ αλλά και σε λευκό ενώ κοστίζουν 59.99 ευρώ και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

H Caroline επέλεξε να τα φορέσει με ένα μπλε σύνολο αλλά εσείς μπορείτε αφενός να επιλέξετε μία άλλη απόχρωση, αν θεωρείτε ότι σας βολεύει περισσότερο, και αφετέρου, μπορείτε να τα συνδυάσετε και με άλλα χρώματα. Εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα αυτό το γαλάζιο μιας και τα παστέλ είναι συνυφασμένα με την άνοιξη και σε λίγο καιρό θα τα βλέπετε παντού.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα