Το Met της Νέας Υόρκης τιμά την Anna Wintour

Ίσως είναι η πιο ισχυρή γυναίκα στη βιομηχανία της μόδας. Μπορεί να χτίσει αλλά και να γκρεμίσει καριέρες με ένα απλό νεύμα της και έχει κερδίσει -όχι άδικα- τον σεβασμό όλων. Ο λόγος για την Anna Wintour, η οποία έχει καταφέρει να έχει τον πρώτο λόγο στα της μόδας παγκοσμίως, και να διαμορφώνει με τον τρόπο της τις τάσεις.

Το Metropolitan Museum of Arts της Νέας Υόρκης αποφάσισε να κάνει ένα καθυστερημένο χριστουγεννιάτικο δώρο στην σιδηρά κυρία της μόδας, δίνοντας το όνομά της σε έναν από τους εκθεσιακούς του χώρους, και συγκεκριμένα αυτόν που έχει να κάνει με την έκθεση κοστουμιών, ο οποίος πλέον θα ονομάζεται The Anna Wintour Costume Design Center.

Ο χώρος πρόκειται να ανακαινιστεί πλήρως, υπό την επίβλεψη της Wintour φυσικά, και θα ανοίξει για το κοινό τον ερχόμενο Μάιο, ενώ θα εγκαινιαστεί με μια έκθεση για τον θρυλικό σχεδιαστή Charles James η οποία θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο (περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε εδώ).

H κίνηση αυτή εκ μέρους του MET, είχε και επιχειρηματικό χαρακτήρα και δεν έγινε μόνο για να τιμηθεί η Wintour για τη συνολική προσφορά της στη μόδα. Οι διασυνδέσεις της αλλά και η επιρροή που έχει στα πράγματα, θα βοηθήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων και στην αναβάθμιση του Costume Institute γενικότερα.

Διαβάστε ακόμα: Anna Wintour: To fitness πρόγραμμα της σιδηράς κυρίας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα