Μαίρη Συνατσάκη: Τι έχει στο ψυγείο της και πώς φροντίζει τον εαυτό της;

Η Μαίρη Συνατσάκη ανήκει στην κατηγορία των γυναικών της ελληνικής showbiz με τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά. Μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό You μοιράζεται τα μυστικά διατροφής και ευεξίας της, αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα που έχει κάνει για την εξωτερική της εμφάνιση και εξομολογείται αν έχει κάνει botox.

«Είμαι ΟΚ με το σώμα μου. Έχει καλά, έχει και κακά, αλλά προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου όσο το δυνατόν περισσότερο», λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Στην εφηβεία είχα πολλά κόμπλεξ με το σώμα μου. Υπάρχειένατραγούδιπουλέει You are not as fat as you imagine. Είμαστε πιο αυστηροί με την εικόνα μας από όσο θα έπρεπε».

Και στη συνέχεια αποκαλύπτει τι έχει το ψυγείο της. «Τυρί, γαλοπούλα, γιαούρτια, γάλα αμυγδάλου, σαλάτες έτοιμες κομμένες, φρούτα. Έξω από το ψυγείο, δημητριακά ολικής άλεσης, ρυζογκοφρέτες, παξιμάδια, μπισκότα και σοκολατάκια. Τρώω κάθε μέρα κάτι σοκολατένιο. Πιστεύω ότι η σοκολάτα βοηθάει το μεταβολισμό μου! Δεν πίνω όμως καφέ, αναψυκτικά και αλκοόλ. Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Αυτή την περίοδο χορεύω πολύ και σκέφτομαι να ξεκινήσω πάλι το pole dancing. Το γυμναστήριο το βαριέμαι πάρα πολύ».

Είναι πρωί και κοιτάζεται στον καθρέπτη. Τι λέει; «Χαμογελάω και λέω “καλημέρα”. Ούτε “φτου σου κούκλα μου”, ούτε “πώς είσαι έτσι”», απαντάει και εξομολογείται ότι δεν νιώθει την κρίση να έρχεται, καθώς σε δύο μήνες μπαίνει στα 30: «Πιστεύω ότι τα 30 είναι η καλύτερη δεκαετία της ζωής σου (μπορεί βέβαια όταν φτάσω τα 40 να το πιστεύω για την επόμενη δεκαετία). Ανυπομονώ πάντως!».

Πως φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση; «Στα μαλλιά μου κάνω μάσκα τρεις φορές την εβδομάδα. Ξεβάφομαι πάντα –μόνο την περίοδο του «Dancing» δεν το έκανα και μου κόστισε», παραδέχεται και είναι κατηγορηματικά αρνητική στο να κάνει botox, γιατί όπως τονίζει, την αγχώνει τρομερά το αποτέλεσμα: «Έχω ενδιαφερθεί όμως για τη μεσοθεραπεία. Δεν είναι κακό να μεγαλώνεις. Βλέπεις την Πόπη Τσαπανίδου; Είναι πανέμορφη, εμφανισιακά την έχω πρότυπο».

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για το πιο extreme που έχει κάνει στην εμφάνισή της: «Έχω κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά μου –σαν να ήμουν ιαπωνικό manga- και τα έχω βάψει σε όλα τα χρώματα της Ίριδας! Τώρα θα ήθελα να είναι μπλε αλλά θα με σκότωνε ο Σπύρος (σ.σ. Σαμοΐλης, ο κομμωτής μου)».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Νέα εκπομπή για την Μαίρη Συνατσάκη: Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Αντ1

Μαίρη Συνατσάκη: Τι της δίδαξαν 9 χρόνια ψυχοθεραπείας;

Πώς σχολίασε η Συνατσάκη τα δάκρυα της Μποφίλιου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα