How to: Η Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει πέντε τρόπους για να φορέσουμε το κιμονό
Δείτε εδώ το βίντεο της Μαίρης

Η απόλυτη τάση για φέτος το καλοκαίρι είναι χωρίς αμφιβολία το κιμονό. Το φοράμε το πρωί στη δουλειά, το απόγευμα για καφέ ή για ψώνια, το βράδυ όταν βγαίνουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ακόμα και στη θάλασσα σαν cover up με το μαγιό μας και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι ένα από τα πιο βολικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Η Μαίρη Συνατσάκη που εκτός από πολύ γλυκό κορίτσι μας έχει αποδείξει πως ξέρει να ντύνεται, αποφάσισε σε συνεργασία με την εταιρεία BSB να μας προτείνει, μέσω του site της mairiboo.com, πέντε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φορέσουμε το κιμονό από το πρωί μέχρι το βράδυ.

1. Με το μαγιό μας και μία μακριά φούστα. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Αέρινη εμφάνιση γεμάτη στιλ, αν συνδυάσετε και με ένα ζευγάρι σανδάλια, είστε έτοιμη για ατελείωτες βόλτες.

2. Με ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μεταμορφώσετε το μικρό μαύρο φόρεμά σας και να του δώσετε ξεχωριστό χαρακτήρα.

3. Με crop top και παντελόνα. Ακόμα μία επιλογή που είναι ιδανική για τις καλοκαιρινές σας βόλτες.

4. Με denim shorts και τοπ. Πολύ νεανικό και μοντέρνο σύνολο, το οποίο αποτελείται από basic κομμάτια που σίγουρα έχετε στη ντουλάπα σας. Το μόνο που πρέπει να προμηθευτείτε είναι ένα κιμονό.

5. Το τελευταιό σύνολο είναι ίσως το αγαπημένο μας. Τοπ με denim παντελόνι σε γραμμή καμπάνα συνδυασμένο με κιμονό, το τέλειο boho look το οποίο όπως λέει η Μαίρη μπορείτε να το φορέσετε αν βρεθείτε στα Μάταλα και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι φοράμε σήμερα στο InStyle;

Δείτε τα νέα must γυαλιά ηλίου του καλοκαιριού

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα