Μαίρη Συνατσάκη: Το καλοκαίρι χωρίς τον Μύρωνα Στρατή και η συνεργασία με Λιάγκα-Σκορδά

Με αφορμή τα νέα επαγγελματικά της βήματα στον Αντ1, μιας και φέτος θα είναι στην ομάδα του Πρωινό και θα ξεκινήσει τη δική της εκπομπή με τίτλο Marry Me στη διαδικτυακή τηλεόραση του σταθμού, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η νεαρή παρουσιάστρια, αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- στον χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή αλλά και στη συνεργασία με το δίδυμο των παρουσιαστών Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

«Ήταν ήρεμα, αυτό που ήθελα και χρειαζόμουνα. Ήθελα να ηρεμήσω, να “αποσυνδεθώ” και για πέντε μέρες νομίζω τα κατάφερα», είπε χαρακτηριστικά στην αρχή και πρόσθεσε: «Ήταν ένα διαφορετικό καλοκαίρι, γιατί ήμουν σε σχέση σχεδόν πέντε χρόνια. Ήθελα να είναι ήρεμο γιατί δεν αισθανόμουν την ανάγκη να αποδείξω σε κάποιον και ότι είμαι “σούπερ”, δεν είχαμε και μια ανταγωνιστική σχέση σε αυτό το επίπεδο».

Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Θα το βρεις μπροστά σου αν δεν βιώσεις όλα τα στάδια ενός χωρισμού. Αυτό το “πένθος” του αποχωρισμού, αυτό που αισθάνεσαι όταν αλλάζει μια τέτοια κατάσταση. (…) Τις πρώτες ημέρες έφυγα, πήγα στο εξωτερικό, γιατί είναι οι κολλητοί μου εκεί. Πολυτέλεια είναι, δεν διαφωνώ, αλλά με βοήθησε πάρα πολύ. Άλλαξα παραστάσεις».

Όσο για τη συνεργασία της με τους παρουσιαστές του Πρωινό, η ίδια παραδέχτηκε: «Περνάω πολύ καλά στην εκπομπή! Τότε στο Mega είχα μπει ξαφνικά στην εκπομπή τον Γενάρη, ενώ τώρα νιώθω πιο πολύ “κομμάτι” όλου αυτού. Τώρα αισθάνομαι μέρος της ομάδας».

Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Νέα εκπομπή για την Μαίρη Συνατσάκη: Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Αντ1

Μαίρη Συνατσάκη: Τι της δίδαξαν 9 χρόνια ψυχοθεραπείας;

Πώς σχολίασε η Συνατσάκη τα δάκρυα της Μποφίλιου

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα