Μελίνα Νικολαΐδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή έχει Instagram

 

Η Δέσποινα Βανδή πάντα ονειρευόταν να κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια και τα παιδιά της είναι πάντοτε για εκείνη η Nο1 προτεραιότητα. Από τότε, όμως, που ήταν πολύ μικρά, μαζί με το σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη είχαν αποφασίσει να μην δείχνουν το πρόσωπο των παιδιών τους, θέλοντας να τα προστατεύσουν από την υπερέκθεση. Πρόσφατα όμως, είδαμε κάποιες φωτογραφίες της Μελίνας τις οποίες μοιράστηκε η Δέσποινα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, η περήφανη μαμά πρόδωσε και τον λογαριασμό της 14χρονης με ένα tag που έκανε σε κοινή τους φωτογραφία.

«Η Μελίνα είναι εντελώς καλλιτεχνική φύση. Δεν ξέρω αν μέχρι το τέλος θα θέλει να κάνει αυτό, αλλά είναι ένα παιδί που είναι ευλογημένο από τον Θεό. Έχει απίστευτη φωνή. Συγκινούμαι όταν την ακούω να τραγουδά. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι, δούλεψα πολύ για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Εκείνη γεννήθηκε με αυτό το θείο δώρο και νομίζω πως πάνω σε αυτό θα βαδίσει στις σπουδές της. Σήμερα που μιλάμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.», είχε δηλώσει στο People η τραγουδίστρια για την κόρη της.

Εμάς αυτό που μας κάνει εντύπωση δεν είναι μόνο το καλλίγραμμο σώμα της Μελίνας αλλά και ότι έχει φτάσει σε ύψος τη μητέρα της. Μάλιστα όπως δήλωσε η όμορφη μαμά της σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή DOT. «Η Μελίνα είναι ήδη 1,72 ύψος. Εγώ είμαι ένα 1,68. Με έχει περάσει. Μία φορά έψαχνε τα μαύρα της αθλητικά. Φοράει 42 μισό νούμερο!», είχε δηλώσει επίσης η Δέσποινα.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η Δέσποινα παρακάτω.

Ο κόσμος μου όλος!❤️❤️❤️

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα